Ruben Yttergård Jenssen kan komme til å skaffe Tromsø mange millioner kroner i kassa, dersom salget til tyske Kaiserslautern blir en suksess.

- Vi får rundt to millioner kroner i garantisum. Første del kommer i juli i år, mens andre del kommer i juli 2014, sier sportssjef i TL, Svein Morten Johansen til iTromso.no.

Men trolig kommer det til å bli mye større inntekter enn dette, for Tromsø har sikret seg en sum penger for hver kamp Jenssen spiller for den tyske klubben.

Dersom Kaiserslautern skulle rykke opp kommer også summen til å bli høyere.

- Med en normal Ruben-prestasjon får vi rundt tre millioner kroner pluss videresalg. Med veldig gode prestasjoner både av Ruben og Kaiserslautern, kan vi sitte igjen med mellom fire og fem millioner kroner. Ja, hvis vi er heldige da, sier Johansen.

Det sies at Ruben Yttergård Jenssen trolig får en fire års kontrakt med Kaiserslautern, og før overgangen går helt i orden må spilleren bli enige med tyskerne om sin personlige kontrakt. (©NTB)

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!