Kjetil Wæhler og Daniel Fredheim Holm kan komme til å få ny sjef i Aalborg med det første.

Sveriges tidligere landslagssjef Lars Lagerbäck – som ledet Nigeria under sommerens VM-sluttspill i Sør-Afrika – seiler nå opp som en het kandidat til å overta trenerjobben i den danske toppserieklubben.

Svak sesonginnledning
Den nåværende treneren, Magnus Pehrsson, er nemlig under hardt press etter en sesongåpning langt under forventningene. Etter åtte serierunder ligger AaB nest sist på tabellen i den danske Superligaen med bare seks poeng, etter én seier, tre uavgjort og fire tap.

Klubbens sportsdirektør Lynge Jakobsen satte fart i ryktene om et snarlig trenerskifte da han nylig uttalte til Ekstra Bladet at Pehrsson ikke er fredet.

Uten å sitere noen kilder, mener svenske fotbollskanalen.se å vite at klubbledelsen er i ferd med å kartlegge mulige avløsere, og at Lagerbäck figurerer høyt oppe på den lista.

Ønsker seg et klubblag
Lars Lagerbäck uttalte forleden til Expressen at han gjerne kan tenke seg å ta over et klubblag, og at han har fått fire-fem forespørsler.

- Det handler ikke om storklubber i Europa. Men blant annet en her i Norden som er ganske «hyfsad» og vel så det, sa Lagerbäck, som nå er ansatt i det svenske fotballforbundet. Men den kontrakten utløper ved årsskiftet.

- Det skulle vært interessant å få trene et klubblag før man blir for gammel, uttalte 62-åringen til den svenske avisen, et utsagn som nå kobles til Aalborgs angivelige leting etter en ny trener som kan snu lagets negative trend.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED