Den siste utviklingen i den horrible bortføringssaken er at politiet mistenker Phillip Garrido (58) for å ha drept den 15 år gamle skolejenta Lisa Norell.

Liket til 15-åringen ble funnet dumpet i 1998 på industriområdet i nærheten av der Garrido jobbet, skriver Daily Mail.

Les også: Kan ha drept mer enn 10 kvinner
Les også: - Kunne vært reddet for tre år siden

I tillegg forsøker politiet å knytte Garrido opp mot ti uløste drap på prostituerte.

Dermed har etterforskere begynt å grave i Garridos hage, samt naboens hage i frykt for at de har å gjøre med en seriemorder.

Tre skolejenter bortført
Videre tror politiet at ytterligere tre skolejenter som bor i nærområdet til Garrido, kan ha vært offer for kidnapperen.

Michaela Garecht (9), Ilene Misheloff (13) og Amanda Campbell (4) ble alle bortført på åpen gate midt på lyse dagen på 1980-tallet. Men jentene ble aldri funnet.

En høytstående politikilde ved El Dorado Sheriff’s Department mener det er flere likhetstrekk mellom Jaycees forsvinning og bortføringene av de tre andre skolejentene.

Men en talsmann for politistasjonen ønsker ikke å gå i detalj rundt de uløste forsvinningssakene.

- Dessverre er det en større sak som vi jobber med, og som vi ikke kan kommentere på det nåværende tidspunktet, opplyser talsmannen, ifølge avisen.

Tvunget inn i en bil
Michaela forsvant sporløst tre måneder etter at Garriode slapp ut etter å ha sonet en ti år lang voldtektsdom i august 1988. Niåringen ble tvunget inn i en bil av en mannsperson og ble aldri sett igjen. To måneder senere ble Ilene bortført da hun var på vei hjem fra skolen.

Og seks måneder etter Jaycees kidnapping ble fire år gamle Amanda bortført da hun syklet til en venninne.

- Disse sakene har aldri blitt løst. Spørsmålet vi må stille oss selv, er om Garrido er udyret som er ansvarlig for å ha tatt disse jentene, sier politikilden.

Gjort henne gravid
Garrido er siktet for å ha holdt Jaycee Lee Dugard fanget i bakgården sin i 18 år. Han skal ha voldtatt henne gjentatte ganger og gjort henne gravid med to barn, som i dag er elleve og 15 år gamle.

Garridos 54 år gamle kone er også pågrepet. Ifølge etterforskerne var hun med ham da Jaycee ble kidnappet ved South Lake Tahoe i California 10. juni 1991.

Her kan du høre intervjuvet Garrido gjorde med kanalen KCRA i forbindelse med pågripelsen i forrige uke:

HTML EMBED