Gå til sidens hovedinnhold

- Kan ikke gå ut av huset etter et tap

Francesc Fabregas innrømmer at livet i Barcelona kan være tøft.

I sommer gikk Francesc Fabregas fra Arsenal til Barcelona. Spekulasjonene rundt overgangen hadde pågått i flere år, og til slutt returnerte han altså til Spania.

Katalanerne måtte ut med rundt 40 millioner pund for å sikre seg den slepne midtbanemannen.

- Jeg ga alt
Overgangen førte selvfølgelig til en del reaksjoner fra Arsenal-supportere rundt om og den godeste Fabregas måtte tåle en del kritikk fordi han valgte å forlate klubben på et dårlig tidspunkt.

Selv mener imidlertid Fabregas at han hadde gitt alt for Arsenal og at han rett og slett ikke hadde mer å gi.

- Jeg ga alt for Arsenal. Jeg spilte med brukket bein og jeg spilte da bestefaren min døde. Han døde tidlig på morgenen. Treneren sa: «Dra hjem», men jeg ville spiller, sier han ifølge The Sun.

- Jeg ga absolutt alt, hele tiden, men etter hvert kommer du til et punkt der du rett og slett må si at du ikke har mer å gi, sier spanjolen.

Vant aldri noe
24-åringen innrømmer imidlertid at det var trist å måtte forlate Arsenal. En klubb han kom til som unggutt og spilte for i åtte år.

- Det vil alltid plage meg at jeg aldri vant noe med Arsenal. Jeg ønsker virkelig vi hadde tatt en tittel, sier Fabregas.

- Folk sier jeg tok den lette veien ut, men slik jeg opplever det så tok jeg den tøffeste veien. Nå må jeg jobbe dobbelt så hardt for på få en plass på laget, sier Barcelona-spilleren.

- Ikke gå ut
Livet i Spania er også en smule tøffere enn livet i London, mener Fabregas. Han påpeker også at fansen stiller ekstreme krav til prestasjonene.

- Så fort ting ikke går som de skal, så begynner supporterne å vifte med de hvite lommetørkler. Da er det bare å dra hjem, og ikke forlate huset på en stund, sier han.

- I London dro jeg alltid ut og spiste etter en kamp. Selv om vi hadde tapt. Det er umulig i Barcelona, avslutter han.

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken