(SIDE2): - Det kan ikke engang kalles politikk. Han er bare barnslig! Det er tydelig at han ikke har noe smart igjen å si, derfor tyr han til logikk på barnehagestadiet, sier Mira Craig. Artisten er ikke begeistret for å ha blitt dratt inn i Asheims spydige Giske-utskjelling.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Henrik Asheim (24) fra Akershus ble søndag valg til ny leder for Unge Høyre på ungdomspartiets landsmøte på Hamar. I takketalen gikk han til frontalangrep på den rødgrønne regjeringen.

Skarp tunge
- Trond Giske tror jobben hans er å klå på Mira Craig, og den eneste forskjellen på Kristin Halvorsen og en maskert raner, er at den maskerte raneren i det minste ikke prøver å lure deg til å tro at han raner deg for ditt eget beste, sa Asheim.

Yeye.no publiserte søndag hele talen til Henrik Asheim.

Yeye.no: Se talen og les mer om saken her
Yeye.no: Møt Henrik Asheim på nettmøte

- Det er tydelig at han er tom for gode argumenter, sier Mira Craig til Side2.

- Skitten valgkamp
Kulturminister Trond Giske har heller ikke mye til overs for utspillet.

- Erna Solberg var for litt siden ute og advarte mot en skitten valgkamp. Unge Høyre-lederens retoriske nivå viser at hun hadde helt rett. Ut over det er ikke talen verdt å kommentere, sier Giske til Dagbladet mandag.

Selv om Høyre-leder Erna Solberg for få uker siden advarte mot en skitten vangkamp, vil hun nå ikke kommentere overfor Nettavisen hva hun synes om Asheims angrep på blant annet Giske.

Henrik Asheim sier til Dagbladet at han tenker på bildet av Mira Craig som sitter på skuldrene til Giske når han kommer med sine uttalelser.

Dette bildet ble tatt av Sides journalist på Fjorårets Hove-festival. Mer om historien bak det finner du under.

Hove 2007: Het natt med Mira

Side2s underholdningsquiz: Vinn en iPod Nano i dag!