Gå til sidens hovedinnhold

- Kan ikke si nei til Chelsea

Tyrkia innser at Guus Hiddink vil forsvinne.

Carlo Ancelotti ledet Chelsea til dobbelttriumf sesongen 2009/10, da londonklubben vant både Premier League og FA-cupen. Denne sesongen måtte Chelsea nøye seg med andreplass i Premier League.

Manchester United vant ikke bare den engelske toppserien, men slo også Chelsea ut av Champions League i kvartfinalerunden.

Dermed fikk Ancelotti sparken. Det skjedde umiddelbart etter sesongens siste kamp.

- Ønsker å dra
Guus Hiddink - som er en venn av Chelseas mektige eier, Roman Abramovitsj - har vært midlertidig manager i Chelsea tidligere og er storfavoritt til å få jobben på permanent basis denne gang.

Han må i så fall si opp jobben som landslagstrener for Tyrkia. Det kan skje veldig raskt. Ifølge en kilde i det tyrkiske forbundet har man der innsett at Hiddink vil forsvinne.

- Han kan ikke si nei til Chelsea. Vi tror at han ønsker å dra dit, sier kilden ifølge BBC.

Tett forhold
Tyrkia kjemper for å kvalifisere seg til EM-sluttspillet i Polen og Ukraina i 2012 og spilte lørdag 1-1 mot Belgia. Hiddink er imidlertid misfornøyd med at mannen som hentet ham til Tyrkia, president Mahmut Özgener, ser ut til å bli byttet ut som et resultat av presidentvalget 28. juni.

- Hvis Özgener hadde blitt værende, ville Guus sannsynligvis også blitt her. Vi vil forstå at han har ledet sin siste Tyrkia-kamp så lenge Chelsea betaler en kompensasjon, sier BBCs kilde.

Det tyrkiske forbundet har angivelig ikke mottatt en offisiell forespørsel fra Chelsea om å få prate med Hiddink, men venter en slik forespørsel denne uka. Nederlenderen har ett år igjen av kontrakten med det tyrkiske forbundet.

HTML EMBED
Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken