Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Ingen mer bonus for Nordlie
Oddstips 2: Hønefoss som natt og dag
Tippekupongen: Flere knallspennende skrellobjekter
V64 Jägersro galopp: Ny norsk storeslem
V65 Sørlandet: Høitomt brenner ikke i kveld

V4/V5 Hagmyren: Persson dominerer

Søndagens langoddsprogram bærer preg av at fotball-Europa er i ferd med å våkne til liv og det soleklare høydepunktet er naturligvis Charity Shield-kampen mellom Manchester City og Arsenal. Ellers preges naturligvis programmet av kamper fra Tippeligaen og 1. divisjon her hjemme.

Dagens langskudd
Molde - Stabæk, B 9,50

HTML EMBED

Dagens langskudd

Molde - StabækB
HTML EMBED

Etter at Odd vant lørdagens toppkamp hjemme mot Strømsgodset, som for øvrig var en strålende fotballkamp, har Odd kun fem poeng opp til serieleder Molde.

Molde som sendte norsk fotball ned i det dypeste mørket da laget røk ut av Europa League torsdag kveld, da laget presterte å tape hjemmemøtet mot ukrainske Zorya Lugansk. Det var overraskende for et Molde-lag som har bunnsolide 8-1-0 hjemme på Aker stadion. Det kan være at det er en liten anelse av uro i Molde om dagen, og at et Molde-lag som har vært i form gjennom hele sesongen kan oppleve en liten dupp i formen. I ettermiddag er både Fredrik Gulbrandsen og Pape Diouf ute med karantene.

Når det gjelder dagens motstander Stabæk så burde laget hatt tre poeng hjemme mot Brann tredje sist og nest sist var laget minst på høyde med Vålerenga borte, men røk likevel 2-3. Sist helg kom forløsningen da Stabæk valset over Rosenborg og ikke ga seg før det stod 4-1. Bob Bradleys elever har dermed kommet seg opp på 22 poeng og har fire poeng ned til playoff uansett utfall av ettermiddagens kamp.

1,22 - 5,25 - 9,50 er oddsene fra Norsk Tipping på denne kampen og i en fotballverden som har opplevd og opplever større mirakler enn at Stabæk går hen og vinner kampen, må vi sende ut årets langskudd på bæringene. Vel vitende om at Stabæk står med 2-0-6 på bortebane og at Magne Hoseth (som var strålende i debuten sist helg mot Rosenborg) ikke får spille.

Men til 9,50 i odds er det jo slik at Stabæk skal vinne en slik kamp en av ni ganger for at "regnskapet" skal gå opp. Det regnestykket er godt nok og klart Stabæk vil vinne et slikt oppgjør en av ni ganger.

Vi spenner buen og sender årets lengste langskudd i retning Romsdal og Rosenes by og setter noen kroner på at amerikaneren Bob Bradley og hans Stabæk "raner" med seg tre poeng fra Molde i ettermiddag.