Gå til sidens hovedinnhold

Kan være ferdig i AGF

- Jeg er ikke glad for situasjonen, sier Morten Moldskred.

Danske AGF Århus har for mange spisser. Morten Modskred er én av dem.

Den tidligere Rosenborg-spilleren synes å være langt unna plass på laget i den danske storklubben – og situasjonen later ikke til å utvikle seg i positiv retning for sunnmøringen.

Søndag ettermiddag ble nemlig georgiske Mate Vatsadze klar for AGF. 23-åringen, som kommer fra FC Dila Gori i hjemlandet, blir ifølge Århus Stiftstidende Jylland-klubbens sjuende angrepsspiller.

Foruten nevnte Vatsadze har man også Aron Johannsson, Peter Graulund, Davit Skhirtladze, David Devdariani, Søren Larsen og Morten Moldskred i stallen. Det synes å være i mester laget – all den tid manager Peter Sørensen sverger til to spisser i startoppstillingen.

Tøft møte
Sistnevnte innrømmer da også at dekningen på topp er i overkant god.

- Jo, syv angripere er for mange. Men situasjonen er nå en gang som den er, og det må vi gjøre det beste ut av. Det er klart det vil være noen som ikke umiddelbart kommer til å spille så mye, når vi har så mange å velge mellom, sier Sørensen.

Han hadde, ifølge lokalavisen, gjerne sett at klubben hjalp et par av de nevnte angriperne videre til nye klubber. De to som i første rekke peker seg ut, er Morten Moldskred og Søren Larsen, skriver stiften.dk.

32-årige Moldskred forlot Rosenborg til fordel for den danske toppklubben tidligere år, men møtet med dansk fotball ble på ingen måte slik sunnmøringen hadde tenkt seg.

Frustrert
Moldskred skulle i utgangspunktet erstatte skadde Peter Graulund, men endte selv opp med å bli skadet etter kort tid. Etter at han ble friskmeldt har det blitt lite spilletid, hvilket hovedpersonen selv har innrømmet at er frustrerende.

- Jeg er selvfølgelig ikke glad for situasjonen, men sånn er det, sa sunnmøringen til Jyllands-Posten nylig.

Den tidligere Rosenborg-spilleren holdt da døren åpen for at noe ville skje i sommerens transfervindu.

- Vi får se hva som skjer. Akkurat nå har jeg kontrakt her, og det forholder jeg meg til, sa han.

Tidligere i sommer ble det spekulert i at Tromsø kunne være interessert i å hente spissen hjem. (ANB)

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken