Gå til sidens hovedinnhold

- Kanal 24 slår NRK

Vaktsjef Dag H. Nestegard er strålende fornøyd med første dag på jobb i Kanal 24, og føler han har tatt innersvingen på gamle kolleger i NRK.

- Dette er solide greier. Jeg føler at vi slo NRK på mange områder i dag. Spesielt er jeg fornøyd med dekningen fra Iran, sier vaktsjef Dag H. Nestegard i nyhetsredaksjonen til Kanal 24 til TV 2 Nettavisen etter første dag på lufta.

- Vi hadde reporter inne fra jordskjelvrammede Bam allerede klokken 10 i formiddag. Så hadde vi utenriksministeren med oss klokken 13, sier Nestegard.

35-åringen sier at problemene har vært små, og Nestegard tviler på at lytterne har lagt merke til dem. Og ikke minst opplever den tidligere NRKeren at nyhetsavdelingen i Kanal 24 har kraft og ikke minst hurtighet som gjør at de skal kunne slå storebror Dagsnytt på radionyheter.

Godt samarbeid
Samarbeidet med eierne ser så langt ut til å fungere godt. Gjennom TV 2 og NTB har Kanal 24 to korrespondenter i Iran.

- Vi hadde TV 2s reporter på lufta tidligere i dag. Vi har også avtale med NTBs utsending som skal ringe oss i løpet av dagen, sier han.

Nestegard er tidligere nestleder i NRKs utenriksredaksjon. 35-åringen har mange års fartstid i statskanalen, og merker stor forskjell på NRK og lille Kanal 24.

Liten og kjapp
- Jeg merker godt at dette er en liten organisasjon som kan snu seg raskt. NRK har mange beslutningstakere og bruker derfor lang tid på å gjøre endringer. Slik er det absolutt ikke her, sier en fornøyd Nestegard etter første dag på jobb.

Reklame

Slik forvandler du mobilen til et kraftig varmekamera