Gå til sidens hovedinnhold

Kara fristes av RBK

Kan bli trøndernes Anthony Annan-erstatter.

Tromsøs Serigne Kara Mbodji (20) innrømmer at han fristes av en overgang til Rosenborg.

Tromsøs solide midtbaneanker har ingen problemer med å innrømme at en overgang til Rosenborg frister.

- Jeg vet at de vil ha meg, og det er bra for min del. Det er en stor klubb, og det vil være et steg opp for meg, og bra for min karriere, sier Kara til Nordlys.

Vanskelig å være fornøyd
20-åringen medgir at det kan bli en trøblete situasjon dersom Tromsø ikke aksepterer et bud fra Norges fotballokomotiv.

- Det er vanskelig å være fornøyd om en stor klubb vil ha deg, og du ikke får gå. Jeg tror det vil bli vanskelig, sier senegaleseren videre.

Selv om han tenker litt på en mulig overgang sier han videre at han er lojal mot Tromsø, og vil jobbe videre for å bli bedre på fotballbanen. Han er fast bestemt på at han en gang i framtiden vil spille for en større klubb enn Tromsø.

- Jeg skal spille i en stor klubb i en større liga, med tiden. Men da er det viktig at jeg kun tenker på det jeg skal gjøre akkurat nå. Jeg har fortsatt mye å lære, sier Kara.

Skal ha et midtbaneanker
Flere i Rosenborg har bekreftet at Kara er en høyaktuell mann på Lerkendal etter at Anthony Annan ble solgt til Schalke 04 for litt over 20 millioner kroner i januar. Tirsdag gikk Høgmo ut og sa at Kara ikke ville bli noe spesielt mye billigere enn Annan, men Tromsøs styre sier i dag at dette ikke nødvendigvis er klubbens standpunkt i saken.

Rosenborg har visstnok ikke kommet med et konkret tilbud på den 20 år gamle senegaleseren ennå, men det er ingen tvil om at Jan Jönsson ønsker seg et midtbaneanker av høy klasse før seriestarten om en måneds tid.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken