Gå til sidens hovedinnhold

Karrieren i fare for Woodgate

Real Madrid-stopperen Jonathan Woodgates karriere henger i en tynn tråd.

Den 25 år gamle engelskmannen har ikke vært i aksjon for Real Madrid etter 140-millioners overgangen fra Newcastle i fjor sommer.

Woodgate har slitt med en komplisert lårskade, og har reist både til USA og Finland for å få behandling hos spesialister.

Forsvarspilleren har de siste dagene vært tilbake i trening i Madrid, men onsdag fikk han en ny føling med skaden. Han har pådratt seg en komplisert muskelskade i låret og nå er hele karrieren i fare, melder Sky Sports News.

Real Madrid har varslet at de kommer til å søke juridiske råd samt forsikringsråd rundt den videre utviklingen omkring Woodgates skade. Kan engelskmannen ikke fortsette karrieren, ønsker Real Madrid å kansellere kontrakten.

Woodgate har allerede tilbudt seg å gå ned i lønn frem til han eventuelt returnerer på fotballbanen. Han begrunnet dette med at han ikke ønsket å tappe Real Madrid for ressurser. Woodgate tjener rundt 600.000 kroner i uken i den spanske toppklubben.

Men er skaden så alvorlig som Real Madrids eksperter nå frykter, risikerer Woodgate å aldri få sin debut for Real Madrid.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter