Gå til sidens hovedinnhold

Karrieren trolig over for HamKam-talent

- Noen gråt, sier Vegard Skogheim.

Skaden Emil Sildnes (21) pådro seg i serieåpningen mot Hødd kan ha satt punktum for HamKam-spillerens fotballkarriere, skriver Hamar Arbeiderblad.

Allerede etter sju minutter av sesongens første kamp ble Sildnes liggende etter en duell med Hødds keeper. På sykehuset i Elverum fikk han konstatert brudd i begge leggbeina.

De første meldingene antydet at Sildnes ville være borte fra fotballbanen i minst ett år. Men så oppsto det komplikasjoner.

- Emil ble operert igjen natt til lørdag. Da ble det oppdaget komplikasjoner. Framre muskelgruppe i leggen har tatt skade. Derfor må Emil flytte fokus fra å komme tilbake på banen til å få beinet funksjonelt, sier HamKam-lege Håvard Strand til H-A.

Hedemarksklubben spiller hjemmekamp mot Kristiansund mandag. Medspillerne ble før søndagens trening informert om Sildnes' situasjon.

- Noen gråt, og det var naturlig nok en spesiell stemning. Noen var mer preget enn andre fordi de er veldig gode kamerater med Emil, sier trener Vegard Skogheim.

- Jeg sa til gutta at mandag løper vi for Emil. Det er vårt motto mot Kristiansund. Om Emil kanskje ikke kan spille fotball mer, så er han ikke ferdig i HamKam. Vi er en hel gruppe som støtter Emil, legger Skogheim til. (©NTB)

Kommentarer til denne saken