Gå til sidens hovedinnhold

- Keegan har ikke lært meg noe

Nicolas Anelka gikk nylig ut og støttet Manchester City-manager Kevin Keegan. Nå avslører spissen hva han egentlig mener.

Manager Keegan sliter voldsomt med å få ut lagets potensial om dagen. Laget har ikke vunnet siden 1. november.

Ingen framskritt
Etter helgens tap mot Portsmouth, gikk Anelka ut og støttet Keegan. Spissen sa at alle spillerne sto bak sin manager. I en fransk avis noen dager senere avslører Anelka hva han virkelig synes om situasjonen i klubben.

- Jeg kommer godt overens med Keegan. Det er alt. Men jeg har ikke gjort noen framskritt som spiller. Jeg føler at jeg er bedre nå enn da jeg var i Arsenal. Men jeg var allerede sånn da jeg kom til City. Jeg har ingen grunn til å være misunnelig på de såkalte beste spissene i England. Jeg spiller simpelthen ikke på et lag som gjør meg i stand til å prestere, sier han.

Slem gutt
Uttalelsen vil garantert legge enda mer press på Keegan, som kjemper en desperat kamp for å hindre at City går ned i første divisjon.

Anelka har fått et slags «slem gutt»-stempel på seg i nesten hver eneste klubb han har vært i. De siste uttalelsene hans vil neppe gjøre stemningen i den kriserammede klubben noe bedre.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen