Gå til sidens hovedinnhold

Kidnappet epileptisk baby

17 måneder gamle Tommaso Onofrio ble kidnappet av innbruddstyver fra hjemmet sitt i Italia.

Italiensk politi leter nå med hunder og helikoptre etter gutten i områdene rundt den italienske byen Parma.

Foreldrene sier han ble kidnappet av innbruddstyver som brøt seg inn og truet familien med pistol torsdag kveld. Deretter stakk de av gårde med Tommaso og omtrent 1200 kroner, melder AP.

Febersyk
17 måneder gamle Tommaso er sterkt epileptisk og er avhengig av medisin hver tolvte time. Familiens advokat, Claudia Pezzoni, har holdt en fjernsynsappell der hun ber kidnapperne sette Tommaso fri eller i det minste gi ham medisiner. Hun opplyste også om hvor store doser han trenger.

Foreldrene er engstelige for guttens helse. I går var han hos legen på grunn av høy feber. Han har nå gått glipp av to medisineringer.

Underlig sak
Guttens foreldre jobber i postverket, og familien er ikke rik. Familien har heller ikke fått krav om løsepenger.

- Saken etterlater seg noen spørsmålstegn. Det er underlig at et ran ender med et bytte på 1200 kroner (150 euro), sier visepolitimester Giuseppe Norrito i Parma.

Lokalsamfunnet har engasjert seg sterkt i hendelsen. Et stort antall mennesker er ute og deltar i søk etter barnet, skriver VG.

- Det som har skjedd, er absurd. Kidnappingen vitner om menneskenes galskap i vår tid. Det er vanvittig at noen lar dette gå ut over et barn med denne sykdommen, sier biskop Silvio Cesare Bonicelli.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken