Gå til sidens hovedinnhold

Kim Kardashian neste Lara Croft?

Modellen Kim Kardashian er i samtaler om å bli den neste Lara Croft på kinolerretet.

Det melder Showbiz Spy. Ifølge nettsiden er Kim Kardashian i samtaler om å erstatte Angelina Jolie som den brystfagre gravrøveren i en kommende «Tomb Raider»-film.

HTML EMBED

Regissør Dan Lin har tidligere blitt knyttet til en ny «Tomb Raider»-film. I et intervju med nettsiden About.com forteller han at det blir mindre action og mer fokus på historien og opprinnelsen til frøken Croft i den neste filmen.

- Det blir ikke intens action. Det blir som i «Terminator», figurene driver actionsekvensene. For meg har både spillene og filmene om Lara Croft blitt litt for mye actionorientert, sier Lin til nettsiden.

Produsenten forklarer videre at alt handler om å starte serien på nytt - og det betyr en ny skuespiller som Lara. Tidligere har Megan Fox blitt nevnt som Jolies hot pants-arvtaker, men nå summer altså navnet Kardashian i Hollywood.

Kilder Showbiz Spy siterer, synes å bekrefte uttalelsene til Dan Lin.

- Denne filmen vil bli noe ganske annet enn Angelinas Lara. Det er ønskelig at Kim spiller en vesentlig mer tegneserieaktig versjon av Lara. Filmen vil skytes i 3D og rettet mot et ungt publikum, sier kilden.

Kardashian har tidligere uttalt at hun ønsker å bli skuespiller og skal angivelig ha tatt timer i skuespill. Modellen er blant annet kjent fra realityshowet «Keeping Up with the Kardashians», og har vært med i en episode av «CSI: NY».

- Jeg håper å få gjøre med TV, og det ville vært fantastisk å ha vært med i filmer, sier Kardashian ifølge nettsiden.

Kommentarer til denne saken