LILLESTRØM (Nettavisen): Mangel på en skikkelig målscorer har vært én av flere punkter som landslagssjef Per-Mathias Høgmo har savnet på det norske landslaget.

Joshua King har i de siste kampene vært førstevalget på topp for Norge, men målene har uteblitt for Blackburn-spissen.

22-åringen tror imidlertid at han er på vei til å finne formen før de kommende EM-kvalifiseringskampene mot Malta og Bulgaria.

- I god form
For mens han denne sesongen knapt har vært å se på banen for Blackburn, fikk han denne helgen endelig spille en hel kamp for Championship-klubben.

- Det var en stund siden sist. Jeg fikk 45 minutter på tirsdagen, og 90 minutter i søndag. Det er godt å få kamper i beina, spesielt før denne samlingen, sier King til Nettavisen.

- Jeg tar dag for dag og kamp for kamp. Jeg har jobbet hardt på trening siden jeg kom tilbake fra kampen mot Italia, og har vært veldig god. Jeg synes jeg faktisk har vært veldig tålmodig, sier nordmannen.

I forbindelse med offentliggjøringen av landslagstroppen uttalte Høgmo at han håper King vil bytte klubb i januar.

- Får se i januar
Hovedpersonen vil selv si lite om det kan komme til å skje.

- Jeg tar en dag av gangen. Jeg gidder ikke stresse. Jeg får gjøre det jeg kan på trening og når jeg får sjansen i kamp. Så får vi se hva som skjer når januar kommer, sier King.

Han legger imidlertid ikke skjul på at hans største fokus er å få spille flest mulig kamper fremover.

- Jeg føler at jeg er i form. Jeg har hatt den beste treningsmåneden på veldig lang tid. Det var selvfølgelig gøy å starte mot Huddersfield i helgen, men jeg skulle selvfølgelig ønske at jeg hadde fått enda flere kamper i beina enn det jeg har fått hittil, forklarer King.