MILLWALL - BLACKBURN 0-0:

Det ble ingen stor fotballfest da Millwall tok imot Morten Gamst Pedersen, Joshua King og Blacburn i FA-cupkvartfinale søndag.

Gjestene hadde lite å by på, mens vertene ikke maktet å ta vare på mulighetene de skapte.

Joshua King var imidlertid nær ved å rane til seg seieren for Blackburn, men nordmannens heading traff bare stolpen bak David Forde.

Upresist
Blackburn hadde lite å by på i den første omgangen, og det lille som ble skapt, var det Millwall som sto for.

Nærmest av alle var Andy Keogh som headet ballen i innsiden av stanga etter et innlegg fra Jack Smith på den venstrekanten.

Den tidligere Wolves-spissen knuste Marcus Olsson i lufta. Blackburns unge keeper Jake Kean var utspillt, men aluminumen var altså på gjestenes side i den situasjonen.

Omgangen var preget av mye oppstykket spill, frispark og innkast. Blackburns pasningsprosent lå på skremmende lave 47 prosent før hvilen.

Nesten for King
Millwall fortsatte å skape det meste av sjansene i andre omgang, og Rob Hulse får nok neppe større sjanser enn han fikk etter 58 minutter.

Den utlånte QPR-spissen fikk stå fullstendig alene foran mål, men presterte å sette den sprettende ballen over målet til Jake Kean.

I motsatt ende var det Joshua King som fikk den største sjansen. Den norske landslagsspissens heading traff imidlertid bare stolpen etter en Blackburn-corner.

Fire minutter før slutt ble den tidligere United-spilleren tatt av banen til fordel for Nuno Gomes.

Da ingen av lagene maktet å få ballen i mål, er det duket for omkamp på Ewood Park.