Gå til sidens hovedinnhold

King: - Vi kan snu dette

Tottenham har et vanskelig utgangspunkt før returoppgjøret mot PSV Eindhoven i UEFA-cupen.

Men Tottenham-spillerne har langt ifra mistet troen på at 0-1 fra oppgjøret på White Hart Lane kan vendes til engelsk triumf i Nederland torsdag kveld.Tottenham-stopper Ledley King er av de som er sterkest i troen på Tottenham-triumf i den fjerde runden av UEFA-cupen.

- Vi kan fortsatt snu dette, sier en optimistisk King til Sky Sports før kampen der en kvartfinalebillett ligger i potten.

- Kan score borte
For to uker siden var det Jefferson Farfan som ga PSV det flotte utgangspunktet da han scoret kampens eneste mål i London.

- De fulgte sin spilleplan til punkt å prikke i den kampen, innrømmer King.

- Vi var skuffet over ikke å klare å spille vårt vanlige spill i den første kampen. Vi prøvde å holde et høyt tempo, men klarte ikke å bryte gjennom dem, mimrer King om kampen som ble spilt for en uke tilbake.

- Jeg er sikker på at vi kan score mål samme hvor vi spiller, sier King før bortemøtet i Eindhoven.

King og resten av Tottenham kan gi trener Juande Ramos en ekte hat-trick i UEFA-cupen om de går hele veien i turneringen. De to foregående sesongene har Ramos gått til topps i med gamleklubben Sevilla i UEFA-cupen.

Ny cupfinale
Tottenham vant den engelske ligacupen i februar. Kampen mot PSV betraktes som en ny cupfinale.

- På den måten tror jeg det blir ekstra lett for spillerne å motivere seg til denne kampen, mener hjelpetrener Gustavo Poyet.

Ifølge den tidligere storspilleren vil det være mye taktikk i bildet når lagene løper ut på gressteppet på Phillips stadion, men for Tottenham er oppskriften enkel.

- Vi må gå ut, score mål og vinne kampen, sier Poyet bestemt.

Søndag knuste Tottenham meget overbevisende West Ham hele 4-0, og det har gitt en ekstra dose selvtillit i Tottenham-leiren. (ANB)

Følg Spurs og de andre Uefa-cupkampene direkte i Nettavisens livesystem . De første Uefa-cupkampene starter 17.30

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping