Gå til sidens hovedinnhold

- Kino med snackstvang

- Sånn ønsker vi ikke at det skal være, sier Oslo Kino.

(iOslo.no) Forrige uke gikk to filmer utelukkende i Ringen kinos nye Deluxe-sal. Der koster billettene 50 kroner ekstra, men man får samtidig inkludert en snacksmeny. Kinoen har rett og slett snackstvang.

- Sånn ønsker vi ikke at det skal være, sier administrende direktør Geir Bergkastet i Oslo Kino.

To filmer
Han påpeker at en av de to filmene var 3D-filmen Reisen til jordens indre, som ble satt opp i salen fordi den er en av kun tre saler med 3D-mulighet. Den andre filmen var filmen W om George W. Bush.

- Det vil være litt avhengig av tiden, men i de fleste tilfellene vil filmene i Deluxesalen også finnes i andre saler, sier Bergkastet.

- Har dere fått noen bemerkninger av publikum på dette?

- Noen reagerer på prisen på 150 kroner, men det er et fåtall av de tilbakemeldingene vi har fått. Vi konstaterer også at Deluxesalen er en av salene med høyest belegg.

To tilbud
Bergkastet forteller at det er to forskjellige snacksmenyer folk kan velge mellom, noe som gjør at de ikke spise usunt.

- Det er to tilbud. En popcornmeny og et alternativ fullkornssnacks og flaskevann. Men vi leter kontinuerlig etter å sy sammen ytterligere tilbud, og er lydhøre for hva publikum ønsker, sier han.

Han understreker at Oslo Kino ønsker et differansiert tilbud, og at snacksen ikke er hovedfokuset.

- Vi prioriterer ekstra komfort, de beste skinnsetene og et eget bord ved siden av deg. Tilbudet har vi krydret med at publikum kan ta med seg en meny inn i salen, sier han.

Da iOslo.no forsøker å bestille billetter i Ringen kinos nye sal, er prisen på billettene også lite umiddelbar. At billetten er 50 kroner dyrere enn vanlige billetter, er vanskelig å se av den første bestillingsruten.

To priser
Der står det nemlig at prisen på billettene er 100 kroner. Det eneste som står om meny-tillegget står med liten skrift nederst på siden. Når betalingen skal bekreftes, får man opplyst at det koster 150 kroner for billetten.

- Prisen er kommunisert fra oss, også under billettprisene på nettet. Men jeg skjønner poenget med at prisen ikke synes før på den siste siden før betaling, sier Bergkastet.

- Prøver dere å snike inn snacksen?

- På ingen måte!

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Reklame

Siste sjanse: Halv pris på alt fra Comfyballs

Kommentarer til denne saken