Gå til sidens hovedinnhold

Kjæresten endret forklaring

Kjæresten til den drepte Lise Joanni Johansson (18) endret sin forklaring om hva som skjedde drapsnatten da han møtte i Oslo tingrett mandag.

Drapet fant sted på Teisen i Oslo, og den 22 år gamle kjæresten til drapsofferet har tidligere fortalt at han så en maskert inntrenger i leiligheten drapsnatta. Men da saken mot ham startet mandag, sa han noe helt annet.

- Jeg så ingen person. Jeg vet ikke selv hva som er skjedd. Jeg så det lå et våpen ved siden av henne i senga, og jeg så at det var mitt våpen. Jeg ble skremt og kastet våpenet ut av vinduet, sa den tiltalte 22-åringen i Oslo tingrett mandag, ifølge NTB.

Det var 22-åringen selv som ringte til politiet og fortalte at hans 18 år gamle kjæreste hadde blitt skutt i hodet på Holmlia den 26. september i fjor.

I retten hevdet han at både han og offeret hadde røykt hasj forut for drapet, og at det skal ha vært hyggelig stemning mellom dem. Mens han var ute i gangen for å finne et bånd til hunden hørte han plutselig et skudd. Han løp bort til henne, men hun svarte ikke, ifølge NTB.

22-åringen nekter straffeskyld for drapet.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken