Gå til sidens hovedinnhold

Kjelling ut med skade

Kan gå glipp av flere kamper i EM-sluttspillet.

NORGE - EGYPT 29-20:

Den norske håndballstjernen Kristian Kjelling pådro seg en strekk på baksiden av låret under onsdagens privatlandskamp mot Egypt på Elverum.

Dette er svært dårlige nyheter for det norske herrelandslaget snaue to uker før EM tar til i Serbia. Kjelling har lenge vært en viktig brikke i det norske laget.

- Et par dager
31-åringen pådro seg skaden i første omgang og ga beskjed om at han måtte byttes ut. Han måtte imidlertid fortsette noen minutter, før han ble tatt av banen.

- Han har fått en strekk på baksiden av låret. Jeg håper at det ikke er så alvorlig, sier landslagstrener Robert Hedin til TV 2 Sporten om skaden til Kjelling.

- Det medisinske apparatet sa at vi vil få vite litt mer om omfanget om et par dager når vi kjenner hvordan det reagerer, legger han til.

Ifølge TV-kanalen kan strekkskaden være såpass alvorlig at håndballstjernen kan gå glipp av gruppespillet under mesterskapet i Serbia.

Norge har en meget tøff innledende gruppe. Laget møter Slovenia i sin første kamp i EM-sluttspillet 16. januar. To dager senere møter de norske håndballherrene Island.

Knuste Egypt
Fra før har Kjetil Strand meldt forfall til mesterskapet på grunn av skade, og i å det norske laget også klare seg uten veterankeeper Steinar Ege.

Selve oppgjøret mot egypterne onsdag kveld ble imidlertid en opptur for det norske laget, som tapte 23-20 mot samme nasjon så sent som tirsdag.

Anført av en strålende opplagt Håvard Tvedten tok Norge kontroll over kampen og ledet 14-11 til pause. I andre omgang løftet Norge seg ytterligere noen hakk.

Og da sluttsignalet lød sto det komfortable 29-20 til Norge på lystavla i Elverum. Tvedten ble norsk toppscorer med ti fulltreffere, noe som lover godt før EM tar til.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken