Gå til sidens hovedinnhold

- Kjøp Benzema og vinn Premier League

Alan Shearer råder tittelkandidat til å handle.

Arsenal har hatt en meget god fotballhøst og troner på toppen av Premier League to poeng foran Liverpool.

I helgen reiste imidlertid Arsene Wengers menn til Old Trafford, og derfra måtte London-klubben reise hjem med null poeng og 0-1 i bagasjen. Oliver Giroud har vært blant Arsenals formspillere i sesonginnledningen, men etter forestillingen mot Manchester United er det mange som har tatt til orde for at franskmannen ikke har det som skal til for å avgjøre toppkampene. Mange har hevdet at nettopp dét kan koste Arsenal ligagullet.

Derfor har ryktene begynt å florere om Arsenal-forsterkningen i januarvinduet, og Real Madrids Karim Benzema har vært blant de heteste navnene i de ryktene.

- Kjøp en klassespiss
En mann som vet hva det vil si å avgjøre toppkamper, er Englands tidligere landslagskaptein Alan Shearer. Han er tidenes mestscorende i Premier League og har blitt toppscorer i den engelske toppdivisjonen hele tre ganger. Han tror en verdensklassespiss må hentes inn dersom Arsenal skal toppe tabellen også i midten av mai.

- I utgangspunktet tror jeg ikke Arsenal blir ligamester, men hvis de bruker overgangsvinduet i januar til å kjøpe en klassespiss, som for eksempel Benzema, kan de like gjerne vinne, sier Shearer til talksport.com.

Real Madrid-spissen har trøblet litt i sesongstarten, men står likevel bokført med seks mål på 12 kamper i La Liga. Til tross for brukbar uttelling, skal Real Madrid være villig til å la spissen forlate klubben.

- Giroud så tung ut
Også Alan Shearer har bitt seg merke i at Oliver Giroud har slitt i toppkampene. Derfor tror han at hans landslagskollega bør komme inn Emirates-portene i januar.

- Giroud har hatt en god sesongstart, men mot Manchester United så han tung ut. Folk har begynt å tvile litt på Arsenal etter prestasjonen på Old Trafford, men henter de inn en klassespiss som Benzema, må man kanskje revurdere det, sier Shearer.

Arsenal har hatt god suksess med å hente Real Madrid-spillere tidligere i år. Mesut Özil har vært en åpenbaring på Emirates, og kanskje vil en gjenforening mellom ham og Karim Benzema være det som skaffer Arsene Wenger et sårt etterlengtet ligagull. (ANB)

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken