Gå til sidens hovedinnhold

Kjøpte supervilla til 45 mill.

Hun er et ubeskrevet blad, men kjøpte villa til 45 millioner.

Villaen i Haldenveien 2 D på Snarøya er på over 1000 kvadratmeter. Den beskrives av meglere som en av landets mest eksklusive eiendommer.

SELGE BOLIGEN? Finn megler

Huset har riktignok ikke egen strandlinje, men ligger litt tilbaketrukket på en høyde med nærmest null innsyn.

Akkurat det kan ha vært viktig for kjøperen, Hanne Madsen (39). Madsen er datter av styrtrike Per Werner Madsen (67), som av finansbladet Kapital anslås å ha en formue på oppunder en milliard kroner.

Hanne Madsen er involvert i flere av farens selskaper som eier og styremedlem, men står støtt på egne ben rent finansielt. Hennes selskap Hamaco AS hadde i 2008 et resultat før skatt på 17 millioner kroner. I balansen finner vi en bokført egenkapital på pene 233 millioner.

I skattelistene for 2008 er Hanne Madsen oppført med en formue på 38 millioner.

LES OGSÅ:Tiårets råeste bolighandler

Faren, Per Werner Madsen, tjente 300 millioner kroner da han i 1999 solgte dagligvarekjeden Maxi til matmilliardær Stein Erik Hagen. Madsen har alltid ligget lavt i terrenget. I en av de få artiklene hvor han er omtalt, står det:

«Per Werner Madsen er doldisen over alle doldiser i norsk dagligvarebransje. Han er en av Stein Erik Hagens mest fortrolige, og han skyr pressen».

BOLIGMARKEDET FØLGER DU PÅ BOLIGA.NO

Det var i Dagens Næringsliv i juni 2000. Året før lå Madsen på inntektstoppen i Oslo.

Det nære forholdet til Stein Erik Hagen har fortsatt. Foruten Maxi, eier Madsen-familien også interiørkjeden Princess og tekstilgruppen Heimtex sammen med Hagens selskap Canica.

Praktvillaen Hanne Madsen nå kjøper var desidert dyrest i markedet da den ble lagt ut høsten 2007. Opprinnelig ville den fallerte investoren Per-Espen Skippervold ha 70 millioner for eiendommen. Prisen ble raskt redusert, og prisantydningen ble til slutt liggende på 53 millioner kroner. Dette gjør den til en av de dyreste boligeiendommene som har vært annonsert i det åpne markedet.

Prisen endte riktignok på 45 millioner, men det holder til å gjøre Skippervold-villaen til en av de dyreste i år, bare slått av disse:

Braathens-arving Erik G. Braathens kjøp av Strømstangveien 9 på Snarøya for 130 millioner og salget av Savabini-familiens residens i Kristinelundveien 18 for 47 milloner kroner. Kjøper er foreløpig ukjent.

Få bedre råd med Nettavisens tjenester:

Minstrøm:Bytt strømleverandør og spar tusener.

Minrente:Bytt bank og spar minst 5000 kroner i året.

Mittoppdrag:Få tilbud fra håndverkere.

Minkreditt:Finn det billigste forbrukslånet.

(Tjenestene er gratis for Nettavisens lesere).

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene