Gå til sidens hovedinnhold

Kjørte feil vei på E6

72-åring anmeldt. Les helgens politilogg.

SØNDAG 13.30: Klokka 13.30 søndag formiddag fikk politiet melding fra en butikkinnehaver på Røa-senteret om at det hadde vært innbrudd i en rekke butikker i senteret og at det var knust ruter i mange av butikkene. Politipatruljene som kom til stedet gikk gjennom bygget, uten å finne noen gjerningsmenn. Stedet ble sikret, og åstedsundersøkelser vil bli foretatt på mandag.

SØNDAG 03.00: Klokka 03 natt til søndag fikk politiet melding fra en skremt kvinne om at en beruset mann hadde tatt seg inn i leiligheten hennes på Hovseter. Flere politipatruljer rykket ut til stedet. Den ubudne gjesten viste seg å være kvinnens nabo, som hadde vært på fest. Det ble klart på stedet at det ikke vil komme noen anmeldelse i ettertid.

SØNDAG 00.30: Natt til søndag klokka 00.30 kom det til brannutrykning til en ubebodd gammel trebygning i Lilleakerveien. Det viste seg at en person hadde fyrt opp et bål inne i bygningen. Vedkommende var uskadd, og ble bortvist fra adressen. Ifølge brannvesenet var det ikke fare for spredning av brannen.

LØRDAG 11.54: Lørdag formiddag klokka 11.54 ble politiet varslet av en bilist som fulgte etter en bil som hadde kjørt i motgående kjøreretning på E6 ved Alnabru. Den aktuelle bilen kjørte av fra E6, og melderen fulgte etter. Vedkommende opplyste at den aktuelle bilen nesten hadde kollidert flere ganger, og kjørt på feil side i en rundkjøring. Politiet rykket ut, og bilen ble etter hvert stanset i Strømsveien. Føreren, en 72 år gammel mann, hadde gyldig førerkort, men dette ble beslaglagt. Vedkommende vil bli anmeldt for forholdet.

LØRDAG 10.22: Lørdag formiddag klokka 10.22 fikk politiet melding om en person som akkurat hadde knust en rute i første etasje i et hus. Vedkommende var kommet til stedet i bil, og kjørte bort kort tid etter ruteknusingen. Opplysninger om biltype og registreringsnummer gjorde imidlertid at politiet kort tid senere fikk stanset bilen like ved Bislett. Den 27 år gamle mannen i bilen passet godt til beskrivelsen av ruteknuseren. Mannen opplyste til politiet at han skulle besøke noen på stedet, men at han hadde banket så hardt i vinduet at det knuste. Undersøkelser viste imidlertid at 27-åringen ikke hadde førerkort. Bilen han kjørte var i tillegg en leiebil som skulle vært levert tilbake, og han hadde følgelig ikke lovlig tilgang til bilen. Bilen ble tauet til utleiefirmaet, og i bilen ble det funnet en PC som var meldt stjålet fra samme adresse som det var knust en rute. Mannen ble dermed pågrepet.

LØRDAG 01.25: Natt til lørdag om lag klokka 01.25 fikk politiet melding om at en person hadde forsøkt å betale med en falsk tusenlapp på et utested i Trondheimsveien. Politiet som kom til stedet pågrep vedkommende, som ble kjørt til arresten. Den pågrepne hevdet seg på sin side slått av en dørvakt, og det er mulig det vil komme en anmeldelse i ettertid.

LØRDAG 01.50: Klokka 01.50 samme natt ble det meldt om innbrudd i en klesbutikk i Schultz gate. En rute på stedet var knust, og én mann ble observert løpende fra stedet. Mannen ble imidlertid pågrepet av en politipatrulje kort tid senere. Pågrepne var i besittelse en veske som vedkommende antas å ha stjålet fra butikken.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted