Gå til sidens hovedinnhold

Kjørte tvers gjennom garasje

Bil flyttet betongvegg og gjorde garasje til pinneved!

(iBergen.no) : Politi og ambulanse rykket i morges ut til et garasjeanlegg ved Våge på Tysnes i Sunnhordland, etter at en bil kom farende av riksvei 49, ned en liten sidevei og braste tvers igjennom garasjebygget.

- Den 54 år gamle bilføreren har kjørt utfor veien på et uforklarlig vis, og bilen traff en garasje som stod like nedenfor veien. Bilen gikk gjennom garasjen og ut en sidevegg, før den havnet i en skråning og lå dels i en elv, sier lensmannen i Tysnes, Lorentz Lunde, til iBergen.no.

Ulykken ble meldt klokken 08.59 i morges. Etter det iBergen.no kjenner til, skal vitner ha forklart at bilen svinget frem og tilbake på veien, og kjørte i en murvegg på motsatt side av veien før den traff garasjen. Bilen skal ha gått gjennom garasjeportene og ut gjennom sideveggen. Sammenstøtet med garasjen var så kraftig at en murvegg på baksiden av garasjen ble flyttet flere centimeter.

54-åringen ble påført hodeskader i sammenstøtet, men var ved bevissthet og kunne gjøre tålig rede for seg da politiet kom til stedet. Årsaken til ulykken er likevel fortsatt helt i det blå.

- Mannen er fraktet til sykehuset på Stord, og det er rutinemessig tatt blodprøve av ham. Det er ikke grunnlag for å si at det er mistanke om noe promillekjøring, en slik test er helt vanlig ved slike alvorlige ulykker, sier lensmann Lunde.

Det er store materielle skader på både bil og garasje.

- Garasjen står i fare for å ramle ned, det som er igjen av den. Eier skal ta seg av det innen kort tid, sier Lunde.

54-åringen skal ikke være noen kjenning av politiet fra tidligere, men er hjemmehørende på Tysnes.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis