Gå til sidens hovedinnhold

- Klarer ikke redde Kerstin Fritzl (19)

Kerstin Fritzl vil trolig dø etter at hun ble reddet fra Josef Frtizls skrekkjeller i Østerrike.

Hun har svikt i flere vitale organer, og ligger i koma. Legen som behandler henne sier det er lite sannsynlig at hun noensinne vil våkne opp.

- Dette betyr at hun har svært små sjanser for å overleve, sier en talsperson for sykehuset hvor Kerstin nå ligger, ifølge britiske Daily Telegraph.

Dersom hun dør, vil østerriske myndigheter også kunne anklage Josef Fritzl for uaktsomt drap. Sist lørdag ble han fengslet etter det ble kjent at han hadde holdt sin datter innesperret i 24 år, og fått seks barn med henne i den vesle byen Amstetten.

Voldtektsdømt
Kerstin, 19, ble lagt inn på sykehus i forrige uke. En lege fattet mistanke og meldte fra til politiet. Det førte til at skrekkhistorien fra Amstetten ble kjent for hele verden.

Tre av barna ble holdt innesperret i Fritzls kjeller, mens tre bodde sammen med familien i førsteetasje i huset.

De siste dagene har det også blitt kjent at Fritzl også er dømt for en voldtekt, og mistenkt for flere. Han er imidlertid ikke lenger mistenkt for å ha stått bak drapet på Martina Posch, ei 17 år gammel jente som ble seksuelt misbrukt og drept nær Mondsee i 1986.

Hund ville ned i kjelleren
Det framstår som et mysterium hvordan Fritzl klarte å holde dattera skjult i kjelleren i 24 år. En leietaker som bodde i huset i Amstetten har fortalt at hunden hans, en labrador, prøvde å komme seg ned kjellerdøra der familien ble holdt. Da Fritzl så hvordan hunden reagerte, ble leietakeren kastet ut, skriver Telegraph.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene