Gå til sidens hovedinnhold

Kløyvde skilpadde med øks

Rogalending (29) ville vise hvordan han skulle ta livet av kvinne.

Den 29 år gamle mannen er tiltalt for en lang rekke grove episoder med trusler og vold. Blant annet skal han ha hugget en skilpadde med øks hjemme hos seg selv, og sagt til en kvinnelig bekjent som var tilstede at det var slik han ville ta livet av en navngitt kvinne, skriver Stavanger Aftenblad.

Mannen har fremsatt grove drapstrusler mot sin far: Han skulle stenge ham inne på badet og slippe løs kamphunden på ham slik at den kunne spise ham opp. Ved en annen anledning sparket han inn farens ytterdør mens han veivet med en øks eller en ljå.

På et servicesenter i Hå ble to kvinnelige butikkansatte drapstruet. Ved samme anledning tok han kvelertak på en mann og sa at han ville skjære hodet av ham. Politi- og fengselstjenestemenn har også blitt truet av mannen.

Som om dette ikke er nok, er mannen også tiltalt for ulovlig oppbevaring av kniver og hasj, samt for å ha kjørt i beruset tilstand uten førerkort.

Påtalemyndigheten kan komme til å kreve forvaring av mannen. Rettssaken starter i Jæren tingrett i Sandnes, tirsdag 26. juni.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis