Gå til sidens hovedinnhold

Klubbdirektøren: - Helt ræva forestilling av Vålerenga

Klubbdirektøren slakter Vålerenga-spillernes innsats etter kvartfinaletap mot Frisk Asker.

FRISK ASKER - VÅLERENGA 2-1:
Espen «Shampo» Knutsens menn ville ha vært klare for semifinalen i NM-sluttspillet med seier over Frisk Asker torsdag kveld.

Vålerenga vant de tre første kvartfinalekampene, men i den fjerde kampen stoppet Frisk Asker Vålerengas seiersrekke med en 2-1-seier.

Det er klubbdirektør i Vålerenga Ishockey Jan Tore Kjær lite fornøyd med.

- Vi spiller fryktelig dårlig. Det er en laber innsats. Det ser helt grått ut, og det bør det ikke gjøre i en sånn kamp. Vi burde spilt bedre, sier Kjær til Nettavisen.

- Spillerne trodde vel at dette gikk av seg selv, at de skulle vinne enkelt og greit. Men det gjør vi ikke. Ishockey er sånn at yter man ikke hundre prosent, så taper man mot hvem som helst. Nå må vi tilbake til Jordal på lørdag, og da må vi yte hundre prosent for å vinne. Gjør vi ikke det, så taper vi også på lørdag, sier klubbdirektøren.

Kjær uttrykte også sin frustrasjon på Twitter etter kampen:

HTML EMBED

Sørvik scoret
Med 15 mål på de tre første kampene for Oslo-klubben, var det liten tvil om at Vålerenga var storfavoritt før oppgjøret.

Og det så tidlig ut til at Vålerenga skulle stikke av med seieren da Daniel Sørvik scoret etter bare 39 sekunder av første periode.

Frantzen avgjorde
Men hjemmelaget kom sterkt tilbake i Askerhallen.

Fem minutter ut i andre periode utlignet Jonas Johansson for Frisk Asker. Ti minutter senere utnyttet hjemmelaget overtallet da svenske Mathias Frantzen satte inn 2-1.

Da lagene gikk målløse av isen etter tredje periode, stod det fortsatt 2-1 til Frisk Asker, som dermed har tent et lite håp i å nå semifinalen.

Vålerenga er riktignok fortsatt storfavoritter til å ta seg videre, ettersom de leder 3-1 sammenlagt, og kun trenger én seier til for å gå videre.

Oilers klare for semifinalen
Mens Vålerenga ikke klarte å ta seg videre torsdag, kunne Stavanger Oilers juble for en plass i semifinale.

Torsdag vant de nemlig deres fjerde kamp på rad mot Rosenborg. Oilers måtte riktignok kjempe hardt for den avgjørende seieren, ettersom det måtte fire perioder til for å avgjøre kampen. Men laget fra Stavanger vant til slutt 4-3.

Øvrige kvartfinaler torsdag:
Lørenskog - Lillehammer 2-3 (1-3 i kamper)
Storhamar - Sparta 4-3 (3-1 i kamper)

Kommentarer til denne saken