Gå til sidens hovedinnhold

Knivskadd i skolegården

En 13-åring ble knivstukket ryggen i skoletida fredag.

(iBergen.no) Knivstikkingsepisoden fant sted fredag formiddag på Skranevatnet skole rundt klokken 13.00.

- Jeg kan bekrefte hendelsen fra skolen fredag. Det som skjedde var at en 13 år gammel elev stakk en annen elev i ryggpartiet. Resultatet var at skolelegen tok hånd om vedkommende og ledelsen varslet politiet, sier politiinspektør ved Fana politistasjon Norvald Visnes til iBergen.no.

Venter rapport
Det er usikkert om offeret måtte sy noen sting og politiet opplyser at de ikke har fått rapport fra skolelegen om hvor alvorlig knivstikket var.

- Han som ble knivstukket var i politiavhør like etter episoden, så det sier seg selv at han ikke ble veldig alvorlig skadet. Vi venter fortsatt på rapporten fra skolelegen, sier Visnes.

Knivstikkeren skal ha utenlandsk bakgrunn, mens offeret er etnisk norsk. Foranledningen til knivstikkingen skal ha vært av bagatellmessig art.

Ingen vitner
- Da læreren ikke var til stede skal det ha blitt utvekslet noen ord. Etter det skal den ene eleven ha blitt knivstukket i et bakrom, eller noe. Det var ingen andre vitner til hendelsen, sier Visnes.

Knivstikkeren, også 13 år, skal ha hatt med seg kniven som hadde et blad på 3-4 cm.

Politiet anser nå saken som over og etter episoden har elevene skværet opp. Foreldrene til begge elevene har hatt møtt hverandre og skole og politi har vært involvert i prosessen etter hendelsen. Barnevernet er også varslet.

Det har ikke lykkes iBergen.no å komme i kontakt med rektor ved skolen Arne Larsen, men han uttaler følgende til BA:

- Ingne av disse to er bøller, og dette er ikke en konflikt som har pågått over lang tid. Vi fikk heldigvis til en fornuftig forsoning mellom elevene og deres foreldre som politiet var svært behjelpelige med, og det var det viktigste for oss. Vi er mest opptatt av å gå videre nå og vil ikke hause denne saken opp. Guttene er på plass på skolen i dag, og alt går greit.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien