Gå til sidens hovedinnhold

Koeman fikk sparken

1-5-tapet for Athletic Bilbao ble dråpen for Valencia-ledelsen.

Cuptriumf var ikke nok. Mandag kveld fikk Ronald Koeman sparken som trener i den spanske storklubben Valencia. Det bekreftet klubbledelsen mandag kveld.

Valencia har hatt en katastrofal sesong i den spanske ligaen og kun tatt 18 poeng på 22 kamper. I helgen toppet det seg med 1-5-nederlag for Athletic Bilbao. John Carews tidligere klubb ligger nå bare to poeng over nedrykksstreken.

Ydmykende var det også da Valencia i fjor høst tapte 0-2 både borte og hjemme mot Rosenborg i mesterligaen, og endte sist i gruppen.

Koeman blir erstattet av Salvador Gonzalez «Voro» Marco.

Koeman skrev under på en to og et halvt års kontrakt i begynnelsen av november etter at daværende trener Quique Sanchez Flores fikk sparken. Da lå Valencia på 4. plass på tabellen, fire poeng bak Real Madrid.

Men det er ikke bare Koeman som får sparken. Også assistentene Jose Mari Bakero, Toni Bruins Slot og sportsdirektør Miguel Angel Ruiz fikk fyken.

Voro overtar laget ut sesongen.

- Voro har fått frie tøyler til å gjøre det han mener må gjøres for å ta klubben fremover igjen, het det på klubbens hjemmeside mandag kveld.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).