HTML EMBED

BORUSSIA DORTMUND - MÁLAGA 3-2:

Borussia Dortmund sto for et fantastisk overtidscomeback i mesterligaen tirsdag. Det ble 3-2-seier over Malaga etter to hjemmemål i tilleggstiden.

Málaga hadde tatt ut sammenlagtseieren i kvartfinalen like før slutt. Dortmund nektet å gi seg.

Midtstopper Felipe Santana kriget inn seiersmålet. Bare et halvt minutt før hadde Marco Reus utlignet.

Verten viste tysk monstermoral og snudde alt på vel et halvt minutt.

- Dette var en sprø kamp, og var ikke det beste vi har prestert. Motstanderen vår forsvarte seg bra, selv om akkurat det ikke var altfor vanskelig mot oss i dag, sa Dortmund-trener Jürgen Klopp i et intervju vist på Viasat 4.

Treneren moret seg for øvrig stort over at trekket med å flytte opp Santana betalte seg. Tidligere i kampen hadde de mer offensive spillerne svidd av en rekke gode sjanser.

- En stor kveld. Dette kommer jeg aldri til å glemme. På benken var vi alle nær ved å få hjerteinfarkt, bemerket Klopp.

Offside
Borussia Dortmund har vunnet alle sine fem hjemmekamper i Champions League denne sesongen. Klubben er også eneste lag uten tap etter ti kamper. I Málaga ble det 0-0.

Málaga snek seg til 1-2-målet ved portugiseren Eliseu med bare åtte minutter igjen. Det så en stund ut til å avgjøre alt. Scoringen skulle vært annullert for offside, men linjemannen vinket ikke.

Spanjolene gikk i ledelsen første gang etter 25 minutter ved vingveteranen Joaquín.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Bundesliga-toppscorer Robert Lewandowski utlignet kort før pause etter en klasseangrep i regi av vertene offensive stjerner.

Ballen gikk kjapt mellom Mario Götze og Marco Reus, før den fant Lewandowski som iskaldt chippet ballen over målvakt Willy Caballero og trillet inn 1-1.

Etter pausen fortsatte Dortmund å produsere sjanser, men fikk ikke uttelling.

Mario Götze var en av spillerne som frustrert måtte se flere gode muligheter gå til spille etter avslutninger som ikke holdt mål.

Tøft
Økonomiske problemer, en rik forretningsmann som vil selge klubben og straff fra UEFA er bakteppet for Málaga om dagen.

De siste dagene har heller ikke vært enkle. Lørdag ble det 2-4-tap i serien. Lagets trener Manuel Pellegrini mistet sin far for få dager siden og hastet hjem til Chile og begravelse. Han rakk tirsdagskampen med noen få timer.

Men nedturen bare fortsatte etter et fotballdrama av den store dimensjonen.

Onsdag kan Bayern München bli Tysklands andre lag i semifinale. Med 2-0 i ryggen fra hjemmekampen reiser de til Torino og møter Juventus.

Semifinalene går 23./24. april og 30. april/1. mai. (©NTB)

HTML EMBED