Årets spiller i Premier League ble Manchester Citys Vincent Kompany. Han har vært en solid og viktig brikke i det defensive spillet til serielederen gjennom hele sesongen og fikk utmerkelsen årets spiller av ligaens hovedsponsor Barclays.

Med seier over Queens Park Rangers søndag ettermiddag kan han og resten av laget heve ligatrofeet.

Måtte sjekke Twitter
Midtstopperen hadde imidlertid ikke blitt informert om prisen før han leste om det i media.

- Twitter forteller meg at jeg vant Barclays pris for årets beste spiller. Det er aldri sikkert før Google sier det. Så la meg sjekke, skrev Kompany på sin Twitter-profil.

Svaret fant han raskt:

- Mmm, Google bekrefter, skrev City-spilleren, før han takket for prisen.

- Jeg er veldig takknemlig, men jeg må få sagt at jeg skulle ønske at jeg kunne få dele denne prisen med mine forsvarspartnere. Pablo Zabaleta, Gael Clichy, Joleon Lescott - og dere som ikke er på twitter. Prisen er deres også! skrev han.

Pardrew årets trener
Newcastle-manager Alan Pardew har blitt kåret til årets trener i Premier League. Laget hans ligger på femteplass i ligaen før den avsluttende serierunden søndag.

- Det har vært en utrolig bra prestasjon av hver enkelt i klubben, fortalte Pardew til BBC.

Pardews mannskap har ett poeng opp til Tottenham på fjerdeplass og ytterligere ett poeng opp til Arsenal som innehar tredjeplassen.

- Belønningen for spillet vårt vil være Champions League. Det å faktisk konkurrere om en plass der er mer enn vi hadde håpet på, fortsetter han.

- Å ha denne muligheten til å kvalifisere oss er noe som ikke skjer særlig ofte, vi vil prøve å forstå det, avslutter Newcastle-manageren.

Nettavisen følger den siste og avgjørende runden i Premier League fra kl. 16:00 på søndag.

HTML EMBED