Åtte måneder etter at han mistet jobben som manager i Liverpool, kan Kenny Dalglish returnere til Anfield.

Jobben det er snakk om er en ambassadørrolle for klubben - en stilling han hadde i perioden før han tok over som manager.

Det er eierne i Liverpool, FSG-gruppen, som ønsker legenden tilbake, i håp om at han i større grad kan promotere Liverpool til utlandet.

Etterlyst
Til tross for å ha fått sparken etter dårlige resultater i klubben, er Dalglish fortsatt meget populær blant supporterne.

Det var bred enighet om at Dalglish ikke gjorde en god nok jobb i sin andre manager-periode i klubben, men Liverpool-legenden har av mange blitt etterlyst å ha en rolle i klubben, dette skriver Daily Mirror.

FSG-gruppen understreker at de kun tenker på klubbens beste, og er ikke redd for at gjenansettelsen av Kenny Dalglish skal undergrave nåværende manager Brendan Rodgers posisjon.

Vil ha engelskmenn
Rodgers på sin side har ikke sagt noe om Dalglish, og fokuserer heller på spillersituasjonen i klubben.

- Det jeg ønsker meg aller mest, er å få opp lokale unggutter fra lokalområdene her i Liverpool, sier Rodgers.

- Ikke fortell meg at det ikke finnes unge supertalenter her i byen, se bare på spillere som Wayne Rooney og Steven Gerrard. Jeg vet det er «sexy» å hente spillere fra Spania, men jeg ønsker meg aller helst spillere herfra, forteller Brendan Rodgers.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('w25k5bkha78a1l1yvl8jymkgg', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'hn4xtbdcmatb13chbi37zoiq0', 468, 464, 'perfw25k5bkha78a1l1yvl8jymkgg-hn4xtbdcmatb13chbi37zoiq0', 'eplayer14');