INTER-SCHALKE 2-5:

23 sekunder viste kampuret.

Drømmetreff
Schalke-keeper Manuel Neuer hadde klarert et langt fremspill med hodet, og ballen datt til Dejan Stankovic noen få meter inn på Schalkes banehalvdel.

Den 32 år gamle serberen dunket til på hel volley, perfekt teknisk utført og ballen fløyt over samtlige spillere og inn i mål. Inter ledet, og da ballen passerte mållinja viste klokka 25 sekunder.

Det var et drømmetreff - en kandidat til årets mål i Mesterligaen. Det var det femte raskeste i Mesterliga-historien.

(Saken fortsetter under bildet)

Men Stankovic har faktisk scoret et liknende mål før. 17. oktober 2009, for halvannet år siden, scoret han nærmest en kopi av målet, da i en seriekamp borte mot Genoa. Den gangen vant Inter.

Se det målet her.

HTML EMBED

Det gjorde de ikke tirsdag.

Snudde til seier
Schalke, som kun ligger på 10. plass i Bundesliga, imponerte nemlig stort. De stod i mot da Inter kjørte kampen som verst. I tillegg var de fryktelig effektive. Det er gjerne en dødelig kombinasjon.

Joel Matip utliknet etter 17 minutter, fjorårets finalehelt i Mesterligaen, Diego Milito, ga Inter ledelsen igjen, men så var det duket for tysk effektivitet. Innimellom en rekke Inter-sjanser satte først Edu inn 2-2, Raul 3-2 før et selvmål ga 4-2 til tyskerne.

Vondt ble verre for Inter da Christian Chivu ble utvist etter en drøy time.

Tyskerne utnyttet nemlig det tallmessige overtallet til å sette inn 5-2 ved Edu kvarteret før slutt.

Her kan du se utviklingen i kampen fra minutt til minutt.

Dermed må Inter vinne med 4-0 i returkampen i Tyskland for å avansere.

Og vinneren av Chelsea-Manchester United må føle at de har en enorm sjanse til å nå Mesterliga-finalen. Vinneren av Inter-Schalke møter nemlig vinneren av den kampen i Mesterliga-semifinalen.

HTML EMBED