Gå til sidens hovedinnhold

- Kopteff vil ha ny klubb

Peter Kopteffs tidligere agent hevder at den lynraske vingen helst vil bort fra Stavanger. Flere europeiske klubber skal være interessert.

Kopteff er Bosman-spiller, og med overgangsvinduet åpnet står han fritt til å se seg om etter en ny klubb. Selv vil han ikke ut med hvor han ønsker seg, men ifølge sin tidligere agent Ari Masalin føler Kopteff seg ferdig i Viking.

- Flere europeiske klubber er interessert i ham. Etter et par år i Norge er førsteprioritet nå å finne en ny klubb til Kopteff, sier Ari Masalin til Stavanger Aftenblad.

Snakker med Viking
Kopteff avsluttet det formelle samarbeidet med Masalin for noen uker siden, men finnen sier til avisen at han fortsatt hjelper spilleren «som en venn». I går ble Kopteff, som for øyeblikket er uten agent, tilbudt en ny kontrakt av Viking-direktør Bjarne Berntsen, men selv vil han ikke si noe om hva han ønsker å gjøre.

- Møtet var positivt. Mer enn det vil jeg ikke si før det er avklart, sier han til Aftenbladet.

Kopteff er overrasket over uttalelsen fra sin tidligere agent.

- Sa Masalin det? Det er jo typisk agenter å uttale seg om spillere de ikke har ansvaret for, sier han.

Til Hammarby?
Svenske Hammarby har sett Kopteff i aksjon, og klubben er ifølge svenske nettsteder i ferd med å sikre seg en 25-år gammel spiller fra eliteserien. Men Kopteff avviser spekulasjonene om at det er ham.

- Den spilleren er ihvertfall ikke meg! slår han fast.

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat