Gå til sidens hovedinnhold

- Krever 10 millioner for milliardarving

Fabian Bengtssons far er den eneste som vet hvor mye kidnapperne har krevd i løsepenger for å sette sønnen fri. Spekulasjonene går ut på at kravet er ti millioner.

Siba-sjef Bengt Bengtsson er i direkte kontakt med sønnenes kidnappere, og skal ha akseptert kidnappernes krav om løsepenger for å sette sønnen fri. En løsning på kidnappingssaken kan være nær, opplyser en politikilde til Aftonbladet.

Løsepengesummen er ikke kjent, men både presse og politikilder sammenligner kidnappingen med da Fabian Bengtssons gamle venn Erik Westerberg ble kidnappet på lignende vis, og regner med at summen er tilsvarende høy.

Faren opprettet kontakt
Tirsdag ble det kjent at Bengt Bengtsson står i direkte kontakt med sønnens kidnappere. Da han skulle meddele seg til kidnapperne i går, var ærendet så viktig at han selv kom til Sibas hovedkvarter i Göteborg for å legge ut meldingen på Sibas hjemmesider:

- Takk for at dere tok kontakt. Jeg har gjort det dere ba om. Ta kontakt igjen, så prates vi, heter det i en melding som ble lagt ut på firmaet Sibas hjemmesider klokken 11.10 tirsdag.

Ingen kritikk fra politiet
Litt senere ble det åpnet en spesiell side for familiens kommunikasjon med gjerningsmennene. Politiet tror at kidnapperne via Fabian Bengtsson har fått tilgang til koden til Sibas hjemmesider, og at de takket være dette kan logge seg inn og legge igjen sitt svar.

Politiet vil ikke kritisere familien for at de forhandler direkte med kidnapperne, og sier de har full forståelse for hvordan Bengt Bengtsson har reagert.

Se web-tv her

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene

Kommentarer til denne saken