Gå til sidens hovedinnhold

Krever unnskyldning av Jarstein

- Det blir nok en liten Jarstein-tale til spillergruppen, sier innrømmer keeperen.

VIKING - ROSENBORG 1-2:

Rune Almenning Jarstein kostet Viking ett poeng mot Rosenborg. Etter kampen la han seg langflat.

- Det var tåpelig av meg. Jeg ødelegger for hele laget, og jeg må lære av slike feil, sier en meget skuffet Jarstein til Rogalands Avis.

Les også: - Trist for Jarstein

Brukte lang tid
Viking-keeperen var den siste av spillerne til å komme ut i pressesonen.

Først klokken 22.50 dukket han opp for å svare på hvorfor han igjen mistet hodet. Viking-keeperen var ydmyk, og ville ikke skylde på andre enn seg selv.

- Jeg sier at jeg har fått bedre kontroll på temperamentet mitt, men da kan ikke slike situasjoner få oppstå, sier Jarstein.

Etter kampen ba Viking-trener Åge Hareide keeperen om å be spillergruppen om unnskyldning, skriver Rogalands Avis.

- Det blir nok en liten Jarstein-tale til spillergruppen i morgen. Jeg må bli flinkere til å bruke temperamentet mitt riktig, sier han.

Det mener, ikke overraskende, Hareide også at han må.

- Det er ikke bra at han gjør dette. Spesielt ikke siden vi snakket om dette for et par dager siden. Han må lære seg å styre temperamentet, sier Hareide.

Les hos Rogalands Avis: Jarstein må be om unnskyldning

Dommeren ikke i tvil
Dommer Roy Helge Olsen var ikke i tvil om at avgjørelsen var riktig.

- Ballen er i spill, og jeg ser Jarstein dytte Olsen. Det er frispark, og siden det er inne i sekstenmeteren må jeg dømme straffespark. I tillegg er det usportslig oppførsel, og derfor får han gult kort, sier Olsen.

Det var heller ikke navnebroren, Rosenborg-spiller Trond Olsen.

- Først tar han tak i skulderen og river meg ned. Jeg reiser meg opp og vil ha straffespark. Så dytter han meg ned. Jeg synes begge situasjonene kvalifiserte til straffe, sier Olsen.

Han ble etter kampen beskyldt for å ha ramlet vel lett i situasjonen da Jarstein dyttet ham. Viking-keeperen vil ikke bruke det som unnskyldning.

- Nei, jeg skulle aldri ha dyttet ham i utgangspunktet, sier Viking-keeperen.

- Gedigen tilbakeslag
Med seier i går hadde Viking ligget to poeng bak Rosenborg. Nå er de hele syv poeng bak trønderne, og hele ti bak ledende Tromsø. Veien opp til topplagene ble plutselig ganske lang.

- Dette var et gedigent steg tilbake for oss. Det hadde ikke vært så galt med uavgjort, men nå må vi nesten starte på nytt igjen, sier Hareide.

Denne saken er hentet fra Rogalands Avis.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken