Gå til sidens hovedinnhold

Kritisk skadd i go-cart

En 15 år gammel jente er kritisk skadd etter en ulykke på en go-cartbane i Kristiansand.

- Jenta kjørte ut av banen og havnet inn under en stålkonstruksjon. Hun skal ha blitt klemt fast mellom stålkontruksjonen og rattet, sier operasjonsleder Toralf Jørgensen ved Agder politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ulykken fant sted ved 17-tiden og tilstanden til jenta er kritisk, ifølge politiet.

- Bevisstløs med hodeskader
- Jenta ligger bevisstløs på sykehuset. Hun har hodeskader, sier Jørgensen.

Han opplyser at krimteknikere fra politiet var på stedet kort tid etter ulykken.

- De har gjennomsøkt stedet og sikret seg nødvendige spor og foto. Selve go-carten har blitt tatt med for undersøkelsen, sier Jørgensen.

- Helt forferdelig
Ulykken fant sted ved Villkatt Gokarting, en innendørs go-cartbane i Rige, i Kristiansand. Daglig leder ved banen, Jarle Sundt, sier til TV 2 Nettavisen at han er utrolig lei seg etter ulykken.

- Dette er helt forferdelig og jeg håper inderlig at jenta ikke skal få noen varige men etter ulykken, sier han til TV 2 Nettavisen.

Han sier det er uforklarlig at jenta kjørte ut i den aktuelle svingen.

- Vi er utrolig strenge med sikkerheten og alle jentene så en video før de fikk lov til å gå ut på banen. I tillegg ble de advart om alle svingene og om hvordan de skulle kjøre, sier han.

- Skulle vært umulig
Ifølge den daglige lederen skal jenta ha kjørt gjennom en gummimatte og to dekk, før hun havnet i røret hvor hun ble slått bevisstløs og ble sittende fastklemt.

- Hun må ha tråkket gassen i bånn og kjørt rett frem i svingen. Det som skjedde skulle ha vært umulig. Det har aldri skjedd før.

- Vi kan ikke være mer ekstreme med sikkerheten enn det vi er. Vi gjør alt vi kan for at dette ikke skal skje, sier Sundt til TV 2 Nettavisen.

Reklame

NÅ: Stort salg på sport og friluft

Kommentarer til denne saken