Det ble en strålende tirsdag for Nettavisens oddstips og det er deilig å være tilbake på vinnersporet. Langskuddet til 2,95 gikk inn sammen med den ene dobbelen til 3,24 i odds, av totalt fire forslag.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 1
: Nordtveit og co. nekter å tape
Oddstips 2: Storebror Start blir for gode
Oddstips 3: Juve og City deler poengene
Nattens NHL-dobbel: Zucca og Rangers slår topplaget
Tippekupongen
: Zlatan knuser Malmö-fansens hjerter

TV-kampene: Dette er ukens oversikt

V76 Bjerke: Bonuspott og herlig Bjerke-løp
V4 Täby Galopp: Galoppfest med Fanny

dagens langoddsprogram er det mye av det samme som tirsdag. Det er stor runde i Champions League, der flere engelske lag skal i aksjon - blant andre Manchester-lagene. I tillegg kan man spille på morgendagens Europa League og en rekke spennende hockeykamper.

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 20.40.
Shakhtar Donetsk - Real Madrid, H 3,80.

Hjemmelaget nyter svært god form for tiden og siden 1-0-tapet i Malmö har de fem strake seire og solide 22-2 i målforskjell i samme periode. I Ukraina har de slått Malmö 4-0 og tapt 0-3 for PSG i Champions League.

Ukrainerne er avhengig av seier og hjelp fra Malmö for å holde liv i avansementsdrømmen. De ligger fire poeng bak PSG - som de møter borte i siste runde - men leder i det minste over Malmö innbyrdes. Europa League bør være innenfor rekkevidde, spesielt med seier i dag.

Ukrainerne har absolutt mer bruk for poengene enn Real Madrid, som leder innbyrdes over PSG og møter Malmö hjemme i siste.

Kaptein Dario Srna og forsvarer Oleksander Kucher er suspendert i denne. Backen Vyacheslav Schevchuk er igjen tilgjengelig, dog.

Ydmyket
Det store spørsmålet rundt Real Madrid er hvordan de takler det ydmykende 0-4-tapet hjemme for Barcelona i helgen. Kampen var en enorm katastrofe og bare de fem første minuttene av andre omgang var de i nærheten av å matche katalanerne. Og i den siste kampen før landslagspausen tapte de 3-2 i Sevilla.

Etter deres andre tap på rad, spekuleres det nå heftig på om Rafa Benitez allerede har mistet spillernes tillit. Det som er sikkert, er at Real Madrid har to elendige kamper på rad. De henger ikke på noen måte sammen!

Nei, denne utgaven av Real Madrid har vært kjedelige hele høsten. De har kapret nok av poeng og tatt resultater, men jeg sitter med følelsen av at de aldri riktig har overbevist under Rafa Benitez.

Heldigvis for gjestene er de allerede kvalifiserte, og leder også innbyrdes over PSG i kampen om gruppeseieren. Det betyr at - så lenge de slår Malmö hjemme, som man må forvente at de gjør - har de "råd" til tap i kveld.

Forsvarerne Sergio Ramos, Marcelo og Alvaro Arbeloa er alle skadet til denne kampen. Nacho er et nytt tilskudd til troppen.

I den forfatningen Real Madrid er i nå, er det galskap å backe dem til 1,75 i odds. Shakhtar er på sin side på offensiven, uten særlig mye å tape, og kan i det minste sikre Europa League-plassen i praksis - og mye heder og ære - med seier i dag.

Dette blir et spennende og åpent oppgjør, og hjemmeoddsen 3,80 er det soleklare valget fra denne kampen. Kroken på døra for Rafa Benitez?