Gå til sidens hovedinnhold

Kuleste russebuss? - vår så klart

- Vi konkurrerer ikke om å ha størst anlegg. Vi skal ha det mest gøy, sier Maria Lygre og Kaia Kvinge som fredag var på vei mot Kongeparken til russetreff.

(iBergen.no) Hvis det var det råeste anlegget som avgjorde hva som blir den mest populære russebussen kommer Bombay Sapphire som de 26 jentene kaller sin buss, langt bak i rekken. Men det er et eller annet med 26 jenter i en buss som selv det største og råeste lydanlegget ikke kan oppveie.

Se video av alle jentene her

- Vi har hørt om noen som har leid seg anlegg til 300.000. Det får de ingenting igjen for når de leverer det inn igjen og de har bare hatt det oppe en gang så langt ettersom det tar et par timer å rigge anlegget. Vi har valgt å prioritere annerledes, sier Maria Lygre.

- Og når er det i gang?
- Vi drar til Kongeparken i dag og er tilbake søndag. Neste fredag drar vi til Tryvann.

Jentene har innredet bussen selv og er spesielt fornøyd med kosekroken bakerst i bussen. Alle har skinnseter med sikkerhetsseler og det er bar og dance floor i bilen.

- Er det mye pågang fra innpåslitne?
- Neida. Bare hyggelige som har kommet hit og vil være med på festen, både gutter og jenter.

Vi har skrevet om jentene fra de fikk bussen og vil følge dem gjennom russefeiringen. Kontinuerlig sender de bilder av sin egen russefeiring til oss og du kan lese om dem på deres ME-side

Jentene har også fått sin egen russelåt.Sjekk den feite rap-låten her.

-

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis