Gå til sidens hovedinnhold

Kveldens beste oddsspill

3,25 i odds på Basel mot Salzburg. Løp og kjøp!

Flere tips fra Sportspill torsdag:
Skiskyting:Lillebror Bø kan overraske
V5 Bjerke:Revansje i lunsjen
V4 Örebro:Spennende duell

Torsdagens langoddsprogram er slett ikke verst. Første runde i åttedelsfinalene i Europa League står på menyen, det gjør også sluttspillkampene fra norsk ishockey, og tre playoffkamper fra svensk ishockey. Det er i tillegg sprint skiskyting fra finske Kontiolahti både for menn og kvinner.

Dagens langskudd
Ludogorets - Valencia H 3,10

Ludogorets overrasket med 1-0 borte mot Lazio i det første møtet forrige runde og slo til slutt ut den italienske storklubben på hjemmebane i en thriller av en kamp som endte 3-3. Spilte 1-1 borte mot tittelutfordrer Liteks Lovetch i helgen og leder dermed fortsatt den bulgarske ligaen med ett poeng.

Valencia var inne i en god periode i La Liga, men har bare tatt ett poeng på de to siste matchene og ligger på åttendeplass.

Ikke helt utenkelig at hjemmelaget kan få en ledelse etter første kamp og 3,10 på hjemmeseier er det nærmeste vi kommer et langskudd torsdag.

Dagens spill
Basel - Salzburg H 3,25

Spennende prestisjeoppgjør mellom de to beste lagene i nabolandene Sveits og Østerrike.

Basel tok seg enkelt videre til denne runden ved å beseire Tel Aviv 3-0-sammenlagt. Har spilt veldig mye uavgjort i den hjemlige serien i det siste, men topper fortsatt tabellen med fem poeng på nærmeste motstander. Var som kjent med i gruppespillet til Champions League i fjor høst og hadde 1-1-1 på tre hjemmeoppgjør der. Seieren kom mot Chelsea som de faktisk også slo borte. Men med kun to poeng i dobbeltoppgjørene mot Steua Bucuresti og Schalke ble det kun tredjeplass i gruppa, og billett til Europa League. Var i semifinalen i denne turneringen i fjor, men måtte der se seg slått av Chelsea. Basel har med andre ord solid Europacup-erfaring de siste årene.

Salzburg var en av de friskeste lagene forrige runde og ekspederte Ajax med 6-1 sammenlagt. Scorer også i bøtter og spann i den hjemlige ligaen og smått utrolige 88-23 i målforskjell. Nærmer seg sytti kamper på rad med scoring nå. Ned til Grödig på andreplass skiller det 25 poeng etter 26 runder. Har ingen spesielle meritter fra Europa de siste sesongene, men var i gruppespillet i denne turneringen i 2011/12-sesongen. Gikk da videre fra gruppespillet, men røk ut allerede i den første sluttspillrunder ved å tape 0-4 og 1-4 mot ukrainske Metalist Kharkiv.

Basel har Ivan Ivanov (forsvar - 11 seriekamper fra start) tvilsom i kveld, litt verre er det at rutinerte Marco Streller (spiss - 17 seriekamper fra start og 10 seriemål) er svært tvilsom.

Salzburg på sin side må unnvære forsvarsklippen Andreas Ulmer (23 seriekamper fra start), mens spissen Alan (20 seriekamper fra start og 21 seriemål) er svært tvilsom.

Basel har vist at de duger på dette nivået, og selv om denne utgaven kanskje ikke er like sterk som den utgaven som sendte Manchester United ut av sluttspillet i 2011/12-sesongen, så er laget fortsatt sterkt nok til å slå Chelsea både hjemme og borte i høstens gruppespill av Champions League. Salzburg imponerer denne sesongen, men vi må heller ikke glemme at den nederlandske serien ikke holder noe toppnivå denne sesongen (ref Salzburgs borte mot Ajax i den forrige runden).

Det er ikke lett å forstå hvorfor Salzburg er satt til så klare favoritter i dette oppgjøret. Basel har da ikke på noen måte gjort seg bort. Ergo er det klar verdi i oddsen på 3,25 for hjemmeseier, og dette blir vårt spill fra Europa League torsdag.

Spilleforslag 1 torsdag (spillestopp kl 18.55)
Kamp 204 Basel - Salzburg 3,25 3,25 2,20
Klikk her for å levere dette spillet (innsatsen styrer du selv)

Kommentarer til denne saken