Gå til sidens hovedinnhold

Kveldens beste spill på oddsen

Svensk hockey og engelsk Johnstone Paint Trophy preger utvalget i kveld, Nettavisen satser på to hjemmelag med fine forutsetninger for seier.

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Poengene blir igjen i hovedstaden
Djurgården tapte sist borte mot hjemmesterke Mora, men de to siste hjemmekampene har endt med 6-0 mot Frölunda og 4-0 mot Skellefteå. Til denne kampen er Dick Axelsson, Fredrik Bremberg og Jimmie Ölvestad tilbake, og den tidligere NHL-backen Ossi Väänänen debuterer for Stockholmslaget.

Timrå ligger to poeng foran Djurgården, men de har kun 0-2-1 på de tre siste. Jonathan Hedström og Fredrik Hynning er fortsatt på skadelisten. Elitserien har vært sterkt hjemmedominert til nå, og vi har god tro på nok en hjemmeseier til Djurgården her.

Sesongens første triumf på eget gress
Johnstone Paint Trophy, regional cup mellom lagene i League One og Two. Begge disse lagene holder til i League One. Rovers tapte finalen i denne turneringen forrige sesong. Rykket også opp, og har klart seg brukbart på nytt nivå med 2-6-2 så langt. Hadde sin klare styrke på eget gress forrige sesong, uten hjemmeseier på fem forsøk hittil. A. Lescott eneste skadefravær, noen benkevarmere forventes fra start.

Bournemouth har i likhet med dagens motstander vært et typisk hjemmelag de siste årene, men tatt begge sesongens triumfer på fremmed gress. Svake 2-2-6 totalt. Overrasket stort med hele 4-1 borte over habile Crewe i helgen, selv med mange sentrale spillere på skadelisten. Sliter tungt i dag også, bare 11 eller 12 utespillere i A-stallen er friskmeldt. Fine forutsetninger for sesongens første hjemmeseier for Bristil Rovers, 1,70 for at lagene er tilbake til normal hjemme- og bortestyrke kjøper vi.