Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne døde i arbeidsulykke

En kvinne omkom da hun ble klemt i forbindelse med lasting av varer på Kavli sin fabrikk i Bergen i ettermiddag.

(iBergen.no) Ulykken skjedde i Kavli sin fabrikk som ligger på Midtun. Ambulanse og luftambulanse ble sendt til stedet like etter klokken 14.30, men livet sto ikke til å redde.

Døde av klemskader
Kvinnen døde av klemskader i forbindelse med lasting.

- Ulykken skjedde i forbindelse med pakking av produkter. Vedkommende ble klemt og døde momentant, sier Bent Myrdahl som har det overordnede ansvaret for Kavlis fabrikkdrift i Norge.

Arbeidstilsynet er nå på stedet sammen med politiets krimteknikere.

- Vi vet foreløpig ikke hva som har skjedd. Omstendighetene er ukjent. Men en kvinne er bekreftet død, sier operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt, Arnold Johannesen til iBergen.no.

- Ansatte i sjokk
De 40-50 ansatte på Kavli får nå krisehjelp etter den tragiske ulykken.

- De ansatte er samlet i kantinen og får nå hjelp fra helsevesen til å bearbeide det som har skjedd. Vi tenker først og fremst på de pårørende og på folkene våre. Det er helt tragisk det som skjedde og det verste som kan skje en bedrift, sier Myrdahl til iBergen.no.

Setter ned undersøkelseskommisjon
Kavli vil også sette ned en egen undersøkelseskommisjon på siden av politiet.

- Nøkkelpersoner skal i kveld og i natt sitte seg sammen for å finne ut hva som skjedde. Vi kommer til å stenge fabrikken i dag og i morgen. Og vil vurdere hvor lenge den vil være stengt i forhold til de interne undersøkelsene til vår kommisjon, sier Myrdahl til iBergen.no.

Kavli er produsent av blant annet smøreoster, oster og kaviar.

Les flere nyheter på iBergen.no

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn