Gå til sidens hovedinnhold

Lå hjelpeløs i fire dager

Politiet fant den forkomne 82-åringen liggende på gulvet. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her er noen av sakene politiet har arbeidet med de siste dagene:

Mulig nakkeskade etter trafikkulykke
MORTENSRUD: Mandag morgen klokka 08.12 fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt inn i en murvegg ved nedgangen til Mortensrud t-banestasjon i Loftsrudveien. Politi, ambulanse og brannvesen rykket ut til stedet, og bilføreren ble kort tid senere kjørt i ambulanse til Ullevål universitetssykehus med mulig nakkeskade. Ingen andre biler var involvert i ulykken.

Rykket ut til baby i bil
VOLDSLØKKA: Klokka 09.54 ble politiet varslet om at en baby var innelåst i en bil i Kongsvingergata. Mor var på stedet, men døren til bilen lot seg ikke åpne. Dette var en kald mandag i hovedstaden, og to politipatruljer, samt Viking redningstjeneste, satte omgående kurs mot stedet. Etter få minutter var bildøren åpnet, og mor og barn gjenforent.

Ble liggende i dagevis etter fall
KALBAKKEN: Mandag ettermiddag klokka 13.17 fikk politiet melding om at en eldre kvinne innlagt på sykehus var bekymret fordi hun ikke hadde fått besøk av sin 82-årige mann på tre dager. Politiet dro til ekteparets hjem, og kom seg inn i leiligheten ved hjelp av en låsesmed. Der fant de den eldre mannen liggende på gulvet. Han var ved bevissthet, men ikke i særlig god form. Mannen kunne fortelle at han hadde falt og ikke kommet seg opp igjen, og at han hadde ligget hjelpeløs på gulvet i fire dager. Mannen ble kjørt til sykehus av ambulanse.

Brann i vaskemaskin
LOVISENBERG: Mandag kveld klokka 19.14 kom det inn melding om brann i en vaskemaskin inne i en leilighet i Lovisenberggata. Det var røykutvikling fra vaskemaskinen og ut i rommet, og det ble besluttet å ta beboeren ut av leiligheten. Brannvesenet sørget for å slukke brannen. Til alt hell var det kun vaskemaskinen som ble skadet. Den ene personen som på stedet kom uskadd fra det, men ble for sikkerhets skyld sjekket av ambulansepersonell på stedet.

Les flere nyheter på iOslo.no

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud