Gå til sidens hovedinnhold

La Liga-spiller klar for RBK

24-åring er på plass i Trondheim.

Rayo Vallecano-spissen Nicki Bille Nielsen er klar for Rosenborg, og vil bli presentert på en pressekonferanse torsdag klokken 12.30.

Det melder RBK på sine egne hjemmesider. Selv er dansken glad for overgangen, etter å ha undertegnet en fireårskontrakt.

- Jeg har en veldig god følelse for denne overgangen og jeg er en veldig glad mann akkurat nå, sier Nicki Bille Nielsen til RBK.no.

Den 24 år gamle dansken har allerede gjort ferdig sluttavtalene med Rayo Vallecano og Villarreal, og sto således stå fritt til å skrive under en kontrakt med Per Joar Hansen & co.

Han beskriver seg selv på denne måten:

- Jeg synes jeg har litt av alt. Jeg er sterk, men er også hurtig og eksplosiv. Jeg er en målscorer, men kan også sette opp andre. Jeg jobber alltid steinhardt for laget og er en typisk lagspiller. Laget kommer alltid først, sier han.

Nielsen var utlånt til Rayo Vallecano fra Villareal, men hadde altså ikke noen fremtid noen av stedene. Han hadde også ytret et ønske om å returnere til skandinavisk fotball.

Han scoret 18 mål på 58 seriekamper for FC Nordskjælland, og be deretter hentet til Spania i 2010. Nå kan neste stopp bli norsk fotball.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken