Gå til sidens hovedinnhold

- La supporterne stemme over innbytter

Coventry-eier ville tjene sms-penger på fansen engasjement.

Coventry sliter. Klubben er blakk, slapp så vidt unna å havne under administrasjon sist vinter og ligger nest sist i Championship.

Men eierne er kreative, det skal de ha. Én av dem i alle fall.

- Avstemning om innbytter
En av klubbens større aksjonærer, canadiske Leonard Brody, har nemlig foreslått at klubben kan tjene penger på sms-avstemninger under kampene. Fansen skal kunne stemme over hvem manager Andy Thorn skal bytte inn og ut, synes kanadieren.

- La oss være den mest fremtidsrettede klubben i landet med tanke på å knytte tilhengerne til idretten gjennom å gi dem en representant i styret og en innflytelse over avgjørelser under kampene, sier Brody, ifølge Daily Mirror.

Tanken er at manager Thorn faktisk er tvunget til å følge fansen avgjørelser under kampene.

Latterliggjort
Forslaget skal ikke overraskende ha møtt sterk motstand i Coventrys styre og ble avfeid ganske raskt på et styremøte nylig.

De andre styremedlemmene mente at forslaget vil være med på å undergrave managerens autoritet, ødelegge klubbens integritet og faktisk gjøre det mulig motstanderfansen å sabotere avstemningen.

Forslaget blir også latterliggjort i lokalpressen. I en avstemning på nettsiden til Coventry Telegraph sier nesten 80 prosent av de som har stemt at forslaget er forkastelig.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken