Coventry sliter. Klubben er blakk, slapp så vidt unna å havne under administrasjon sist vinter og ligger nest sist i Championship.

Men eierne er kreative, det skal de ha. Én av dem i alle fall.

- Avstemning om innbytter
En av klubbens større aksjonærer, canadiske Leonard Brody, har nemlig foreslått at klubben kan tjene penger på sms-avstemninger under kampene. Fansen skal kunne stemme over hvem manager Andy Thorn skal bytte inn og ut, synes kanadieren.

- La oss være den mest fremtidsrettede klubben i landet med tanke på å knytte tilhengerne til idretten gjennom å gi dem en representant i styret og en innflytelse over avgjørelser under kampene, sier Brody, ifølge Daily Mirror.

Tanken er at manager Thorn faktisk er tvunget til å følge fansen avgjørelser under kampene.

Latterliggjort
Forslaget skal ikke overraskende ha møtt sterk motstand i Coventrys styre og ble avfeid ganske raskt på et styremøte nylig.

De andre styremedlemmene mente at forslaget vil være med på å undergrave managerens autoritet, ødelegge klubbens integritet og faktisk gjøre det mulig motstanderfansen å sabotere avstemningen.

Forslaget blir også latterliggjort i lokalpressen. I en avstemning på nettsiden til Coventry Telegraph sier nesten 80 prosent av de som har stemt at forslaget er forkastelig.