Gå til sidens hovedinnhold

Laget som bare skal spilles hjemme

Du får alltid strålende odds når Bastia spiller på Korsika.

Sporrtspills øvrige meny lørdag:
30 mill i V75:Vidunderdama fikser julemillionene
Tippetips:Sjekk Citys flaue statistikk
Oddstips 1: McCormack skyter Leeds til gammel storhet
SuperLotto: 40 mill ekstra i potten
Nyttig: Siste nytt om Premier League-lagene
Få oversikt: Ukens TV-sendte fotballkamper

Vi står overfor et flott langoddsprogram med bøttesvis av spill fra de store fotballigaene i Europa. Vi kan også spille på en rekke vintersport-objekter.

Dagens langskudd
Granada - Real Sociedad B 2,50

Fredagens langskudd fra La Liga (Malaga borte mot Eleche til 3,10 i odds) satt som et skudd, og i dag tester vi en ny borteseier i Spania. Granada ligger på en godkjent 11. plass med 20 poeng, men har en meget svak hjemmestatistikk (2-0-6). Symptomatisk for sesongen vant man 2-0 borte mot Alcoron i cupen, men tapte med samme sifre i hjemmekampen i midtuken og røk til slutt ut på straffer. Forsvarerne Brayan Angulo og Jeison Murillo sliter med skader og testes førkampstart.

Real slet innledningsvis i sesongen, men har fått opp dampen etter at avansementet fra CL røk. Det kan virke som om laget hadde problemer med å konsentrere seg om både Europa-spill og den hjemlige serien. Vant hele 5-1 over Real Betis forrige helg og fulgte opp med 4-0 i cupen mot Algeciras i midtuken. Stårmed 4-1-1 påde siste seks i serien og har klatret opp til sjetteplass.

Real er det beste laget av disse to og er i god form. Bør ha gode vinnersjanser mot et av ligaens svakeste hjemmelag.

Dagens avslag:
Fulham - Manchester City B 1,35

Fulham var tilbake på tapersporet med 1-4 mot Everton sist, etter en sjelden seier over Aston Villa runden før. Everton var det beste laget, men 4-1 var litt flatterende for hjemmelaget. Kaptein Brede Hangeland er nok en gang ute med skade. Matthew Briggs og Hugo Rodallega er heller ikke klare.

City var fantastiske i 6-3-fyrverkeriet mot Arsenal sist, og fremstår sammen med Liverpool som ligaens største formlag. Ligger nå bare tre poeng bak tabelltoppen. Imponerte også ved å slå Bayern München på bortebane i CL for halvannen uke side. Er klar for semifinalen i ligacupen etter å ha banket Leicester tirsdag.

City må klare seg uten toppscorer Sergio Aguero i julen. Pablo Zabaleta, Micah Richards og Richard Wright er også ute, mens Matija Nastasic er usikker.

Agueros fravær er stort tap for City, og laget har ikke vært til å stole på på bortebane (elendige 2-2-4) denne sesongen. 1,35 på B er for dårlig betalt selv om City naturlig nok er favoritter i dag.

Dagens spill 2
Bastia – Montpellier H 2,30
Det finnes en del middelmådige lag som gjør det godt på hjemmebane sesong etter sesong uten at spillselskapene bryr seg nevneverdig om å justere ned H-oddsen.

Bastia er et slikt lag.

I årets Ligue 1 ligger korsikanerne på 13. plass med 23 poeng når det er spilt 18 runder. 19 av poengene er tatt på Stade Armand Cesari, der det er blitt pene 6-1-1. Sesongens eneste hjemmetap kom nylig mot Lyon, et lag som har skuffet stort denne sesongen, mens som fortsatt har et høyt toppnivå. Bastia tok ledelsen borte mot sterke Lille forrige runde, men måtte reise hjem med 1-2 i bagasjen.

Den faste midtbanespilleren Wahbi Khazri er ute med skade. Det samme er forsvareren Féthi Harek og veteranen Francois Modesto. Føstekeeper Mickael Landreau og den offensive midtbanespilleren Ryad Boudebouz er tilbake etter skader.

Montpellier har elendige 0-3-3 og 3-8 i målforskjell på de siste seks seriekampene. Har rast ned på tabellen og ligger nå på 17. plass med 16 poeng. Så langt har ikke laget vunnet en eneste bortematch. Har spilt uavgjort i 10 av kampene, så det er en viss U-fare her. På den andre side er ikke Bastia et lag som spesielt ofte deler poengene.

Vi har anbefalt spill på Bastia flere ganger i høst, og tipsene har sittet hver gang. I dag fristes vi av oddsen på 2,30.

Dagens spill 2
Bastia – Montpellier 2,30 - 2,90 - 2,80
Klikk her for å levere dette spillet på nett

Dagens spill 1
Ipswich – Watford 2,25 - 3,05 - 2,75
Leeds – Barnsley 1,60 - 3,45 - 4,50
Samlet odds: 3,60
Klikk her for å levere dette spillet på nett

Kommentarer til denne saken