Gå til sidens hovedinnhold

Lammet av Drogba-angst

Didier Drogba holdt lekestue med svimle Rosenborg-spillere.

TRONDHEIM (Nettavisen): ROSENBORG – CHELSEA 0-4:

- Når Didier Drogba fikk ballen ble vi helt rådville. I stedet for å kline til med tøffe taklinger, sto vi og kikket på. Det straffet seg, sier Trond Henriksen.

Rosenborg-treneren som hadde kompromissløst forsvarsspill som varemerke da han var aktiv spiller, gremmes over hvor tafatt hans elever åpnet kampen mot Chelseas stjernegalleri.

Nettavisen fulgte kampen fra minutt til minutt.

Et resultat som svir
- I stedet for å ta kommandoen fra start, ble vi stående å kikke på engelskmennene spille ball. Spesielt ille var det når Drogba fikk ballen. Det virket nesten som om ingen tok sjansen på å takle ham. Dermed gikk det som det måtte gå; han scoret to mål og avgjorde det hele før pause, oppsummerer Henriksen, som ikke legger skjul på at 0-4 svir etter to glitrende kamper mot Valencia.

Dårlig innsats
- Ingen tvil om at møtet med Chelsea ble en skikkelig nedtur. Vi gjorde dusinvis av slurvefeil og ga dem den ene overgangsmuligheten etter den andre. Når i tillegg innsatsen var langt under pari, måtte det gå skeis mot et lag som i denne kampen var mange hakk bedre enn oss, sier RBK-bossen, som trøster seg med at trønderne fortsatt ligger som nummer to i gruppa.

- Vi har fortsatt muligheten til å gå videre fra gruppespillet i Champions Leauge og med kveldens uavgjort mellom Valencia og Schalke er vi nå klare for UEFA-cupen. Slett ikke verst det, men langt fra nok til å få fram smilet etter en elendig forestilling på eget gress, slår han fast.

Reklame

Nå kan du teste HBO Nordic, Viaplay og Paramount+ gratis