Gå til sidens hovedinnhold

Landets dyreste bolig solgt

Norges dyreste enebolig ble solgt på rekordtid, men selgeren måtte helt ned i kjelleren for å bli kvitt herligheten.

TV 2 Nettavisen omtalte for en knapp måned siden den fasjonable eneboligen i Taglugnveien 13 A på Nesøya i Asker kommune. Eiendommen er den dyreste som de siste ukene har ligget ute for salg på nettet. Nå er boligen solgt.

Ifølge Asker og Bærums Budstikke må kjøperen ut med 28 millioner kroner for eiendommen. Det er ny prisrekord på Nesøya, men hele fire millioner kroner lavere enn taksten på 32 millioner.

- Som med alle andre boliger, må vi begynne et sted, uttalte Finn Unneberg i Aktiv Eiendomsmegling til TV 2 Nettavisen 9. september.

Ifølge Unneberg har det vært flust med kjendiser innom og kikket på eiendommen. Fem-seks av dem skal ha deltatt i budrunden. Eiendomsmegleren er strålende fornøyd med at salget gikk unna så raskt.

- Hvis du ikke klarer å få solgt boligen i løpet av de første ukene, er det nesten ikke vits i å fortsette i denne prisklassen her, sier Unneberg til Budstikka.

Den private strandlinja på 45 meter er blant hovedgrunnene til den skyhøye prisen. Den splitter nye eneboligen er bygget over tre plan. Boligarealet er 448 kvadratmeter. Med en salgssum på 28 millioner kroner, endte kvadratmeterprisen på 62.500 kroner.

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene