Gå til sidens hovedinnhold

- Lærer misbrukte gutt (12)

En norsk 57-åring er tiltalt for grove sexovergrep mot en 12 år gammel gutt fra Gambia. Mens etterforskningen pågikk, skal mannen ha sextrakassert sin elev - en norsk tenåringsjente.

Overgrepene skal ha skjedd i Gambia, ifølge VG.

Den middelaldrende læreren har tidligere undervist i videregående skole, og er tiltalt for å ha trosset besøksforbudet mot 12-åringen og hans kamerat som er vitne i saken. Læreren skal ha sendt penger til 12-åringen som vitnet, og lokket ham med GameBoy-spill for å endre politiforklaring

- Vi er klokkeklare på at det å forgripe seg mot barn i utlandet er noe norsk politi og påtalemyndighet vil etterforske når vi får opplysninger om det, sier etterforskningsleder, politiadvokat Sjak R. Haaheim i Oslo politidistrikt til VG.

Nordmannen ble politianmeldt i fjor vår, og på høsten reiste en delegasjon til Gambia for å etterforske påstandene. Han er nå tiltalt for å ha gjennomført flere samleier med 12-åringen i perioden sommeren 2003 til våren 2004. Mens etterforskningen pågikk, arbeidet mannen ved en videregående skole. Der skal han i vår ha befølt en kvinnelig elev.

Tiltalte hevder at han er fullstendig uskyldig, og stiller seg uforstående til tiltalen. Han skal ikke erkjenne straffskyld på noe punkt.

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner

Kommentarer til denne saken